Witam. Czy cos sie mu stanie??
Wersja do druku
Witam. Czy cos sie mu stanie??
może zostac podrażniony włoskami parzącymi jego przełyk lub inne czesci ukladu pokarmowego
mysle ze nic mu nie bedzie ..koty czesto zjadaja rózne owady nawet osy i pszczoły i nic im nie jest ..nie wspomne kłebków siersci ( które zlizują )..co do włoskow parzacych to niewiele ich pozostaje po wylince(zostaja wyczesane w wiekszej czesci)
hehehe a to dobre..... kotu nic nie bedzie nie bój ;)
No mam nadzieje ze mu nic nie bedzie :) Kurde a obiecalem kolesiowi ze dam jemu te wylinke :/ No teraz moge mu ja oddac razem z kotem :P Pozdro
najwyzej zwymiotuje Ci na dywan :) ..to raczej bym sie o to martwil a nie o kota :)
Nic mu nie będzie. Najwyżej zwróci tak jak Pac napisał.
hmmmm... na twoim miejscu poddałbym kota obserwacjom... może teraz polubi ciemne i wilgotne miejsca... zacznie chodzić po ścianach ;) ... a na poważnie nie martw się o kota, wiem po swoim, że potrafią zjeść dziwne rzeczy, a nic im nie jest... po następnej wylince mu przejdą takie zachowania ;) ...
a gdyby jednak zdechł to mi powiedz ok?? ps:kupie wylinke:P
Moj kot wlasnie przed chwila zaczal wyczesywac w moja strone wloski :P A tak na powaznie to chyba nic mu nie jest bo zachowuje sie normalnie, no moze pozatym ze zaczal sobie robic siec przy kuwecie :))) Pozdro