Ktory z pajakow jest najbardziej jadowity i najbardziej agresywny ?? mam na mysli pajaka naziemnego. :)
Wersja do druku
Ktory z pajakow jest najbardziej jadowity i najbardziej agresywny ?? mam na mysli pajaka naziemnego. :)
Hadronyche infesa. (nie wiem nic o agresywności ale pewnie wariat... tak jak reszta "funnel-webów").
Ja też chętnie bym sie dowiedział jakie są te najjadowitsze i najagresywniejsze. Jak komuś się che to bardzo prosze o wypisanie nazw ! Z góry dzięki !
Chcesz sobie kupić, czy tak tylko pytasz?
H. infesa nie do kupienia ^^.
Btw. nr 2 to Hadronyche formidabilis. Też nie do dostania.
Hmmmm, kolega sim0n odpisał do mnie prywatnie, ze chce sobie takiego kupić. :|
Trochę głupi pomysł, żeby zaszpanować przed kolegami z klasy. :/
Jak widzę takie posty to mi się źle robi. :[
Niech sobie kupi rottweilera. Większa szansa, że coś mu się stanie :)
Ludzie jak chcecie coś niebezpiecznego to kupujcie - kobra kosztuje 2 tys złotych. Tyle, że przez takich ludzi terraryści w Polsce mają opinię co najmniej terrorostów... smutno, ale taka jest prawda. Do tego hobby trzeba dorosnąć.
Jak chcecie poczytać o najjadowitszych i najbardziej agresywnych pajakach to zapraszam do archiwum bo już wiele było tych postów.
ja zadam torszke innaczej pytanko. który ptasznik lub jaka rodzina jest najbardziej jadowita, wiem ze jad ma na każdego inne dzialanie, i ze zaden ptasznik nie spowodował śmierci człowieka, ale któryś musi mieć najsilniejszy jad
z reguly Poecilotheria...