Zrobilem regal zaraz pod wierza, jest na nim duzy subwoofer, na niskich czestotliwosciach wszystko sie trzesie i tak myle czy pajakom to szkodzi w jakis sposob.
Wersja do druku
Zrobilem regal zaraz pod wierza, jest na nim duzy subwoofer, na niskich czestotliwosciach wszystko sie trzesie i tak myle czy pajakom to szkodzi w jakis sposob.
oczywiscie ze tak
Pająki się czują, jakby miały trzęsienie ziemi. Tym bardziej, że są bardzo wyczulone na drgania.
Mogą się przez to stać bardziej agresywne.
Najlepiej przenieś terra albo wieżę.
Nie wiem czy to jest tym spowodowane ale w pokoju miałem dość mocne basy i wszystkie pajaki sa mocno nadpobudliwe nawet smithi i kedzior.
Jak nie miałem pająków to wyciskałem z woofera ile się dało, ale jak tylko pajączki zamieszkały ze mną to woofer na off. Moim zdaniem dla pająków muzyka nawet nie głośna jest naprawde dużym stresem...
moje pajaki lubia muzyke, jak puszczam jakies fajne kawalki to wychodza z kryjowek. niektore nawet bujaja sie do rytmu
pozdro :P
moja geniculata przystawia łapke do sszyby ;] tak jakby słuchała ;]
Muj smitek jak słyszy techno to kórde jazduje jak na dyskotece wywija nuzkami i skacze do okoła siebie widocznie mu słuzy techno :]
czy wy czytacie to co piszecie?:|
Fifti wogóle wiesz zrób sobie terra z osb czy czegoś takiego i wpierdziel tak z 30cm basa to te twoje pająki będą linieć co 12 godzin.
Wogóle się dziwię co poniektórym genialnym posiadaczom ptaszników, że na hyde parku nie ma jeszcze tamatu: lista przebojów dla ptaszorów.
Oj ludzie....