Re: versi L5 do terrarium?
napisz ile ma cm w sumie to mozesz ale watpie zebyśgo czesto widywał ;]
poczekaj jeszcze troche :)
hehe pewnie ze bym poczekal :) ale ta swiadomosc wchodzisz i puste stoi :(
grazynka to avicularia :) robi sobie gniazdko w jednym miejscu i raczej tam bywa a ze robi pod zarowka to czemu mialbym jej nie widziaec :)? mysle ze bym widywal no nie wiem kurcze mam rozkminke :) narazie to ona jest L4 i czekam na L5 takze nie wiem ile bedzie miec teraz ma ok 3cm i ok 1,5 cialka.
Chyba jednak poczekam.
wiem ze to avikularia i ze robi gniazda :D ale chodzi mi o to ze taki brzdąc jak bedzie w takim terra to raczej z norki nie bedzie wychodził ;] ja bym sie wstrzymał troszke sie to mija z przeznaczeniem ;]
jak ja przelozysz do tak duzego terra to moze pasc...pamietaj ze one a delikatne...bylo kilka postow na ten temat....
hmm gdzie?? chetnie poczytam. :)
To jak tak to jej nie lokuje szkoda pajaczka :( wrzuce ja do takiego 13x13x17 :)
Hmm, nevermore, nie padnie. Mi kiedys A. versicolor po 4 lub 5 wylince (kilka lat temu) zwiala z tego najmniejszego fauna-boxu (zamknietego, do dzisiaj nie wiem, jak). Ja bym jednak poczekala do 8 wylinki.... Ale oczywiscie, jak ja wpuscisz, to nie zdechnie. Dlaczego mialaby pasc???
ja wpusciłem metalike l5 do terra o pdobnych wymiarach i żyje po dzis dzień ale już nie u mnie