Chcial bym wiedziec czy mozna pajaki karmic miesem bo mam duze pajaki L10 i L9 ale nie mam jeszcze dla nich takiego duzego jedzenia bo nie bede ich karmil pinkami.
Z gory dzieki.
Pozdro all !!!
Wersja do druku
Chcial bym wiedziec czy mozna pajaki karmic miesem bo mam duze pajaki L10 i L9 ale nie mam jeszcze dla nich takiego duzego jedzenia bo nie bede ich karmil pinkami.
Z gory dzieki.
Pozdro all !!!
ja pier***** czy nie potrafisz wyszukać tego sobie w archiwum, było już dużo podobnych postów
poszukaj w archiwum, było o tym kilka postów...
....naprawde bardzo milo jest sie o cos zapytac....NIE KAZDY TU JEST TAK OBRYTY!!!
ja nie jestem OBRYTY, ale przed daniem jakiegoś posta sprawdzam, czy nie był wałkowany po 100 razy...
...ale mozna delikwenta delikatnie naprowadzic na wlasciwa droge-tak jak ty to zrobiles ,a nie ja pierd******* od razu :/
Sry juz znalazlem wszystko wiem ok. Dzieki za zjeb bo wkoncu musze zaczac wiecej czytac stare posty. Sry jeszcze raz.
Pozdrawiam all !!!
to rozumiem... kultura, a nie najeżdżanie na starych forumowiczów, że są chamy, bo nie chcą odpowiadać...
Ileż razy można sie pytać o to samo, ileż razy można mówić nowym żeby poczytali FAQ i regulamin ( "5). Przed zadaniem pytania na forum, należy różnymi metodami (różne kombinacje liter) przeszukać całe archiwum poprzez wyszukiwarkę - przycisk Szukaj, gdyż jest tam wiele odpowiedzi na Wasze pytania" ), to nawet najtwardszym którzy tu byli już sie dawno zbrzydło i wogóle nie odwiedzają forum albo robią to coraz rzadziej...
Zgadza sie Mysza, to juz nie to samo. Ile razy mozna odpowiadac na to samo.
Mi juz sie odechcialo na to odpowiadac, a moja rola skupia sie na kasowaniu i zamykaniu.