Re: Wielkosc Kedzierzawego?
Moderatorzy, prosze Was, zamknijcie ten temat <placze>.
P.S
WojtekRzeszow przeczytaj FAQ, oraz miliony wczesniejszych tematow dotyczacych tego samego "problemu"!!
hmmm po ktorej on jest wylince lepiej daj go pod lampke , bo koo kaloryferamoze sie przesuszyc muj tezkedzior nie rosl szybko lecz terazjest juztakjakmojego kumpla to wszytkozalezy od jego organizmu heh tak jest zenie ktore rosna wolniej drugie szybciej jeszcze sie wyciagnie
Postawienie na kaloryferze, to raczej zle wyjscie. Mozesz go dogrzewac lampką 15-25W, albo poprostu postaw go np na magnetowidzie, komputerze itp. . Takie urządzenie nawet w trybie czuwania wydziela troche ciepla. Ja tak trzymalem kilka szt. - temperatura w pojemniczkach na mocz nie spadala ponizej 25-26stopni, a pajaczki rozwijaja sie poprawnie.
"Aha, dla informacji podam, ze pajak przechodzi Wylinki mniej wiecej jak kobitki co 30 dni i wypada to na poczatku miesiaca;)"
Nie przypominam sobie, abym liniala co 30 dni. Ba! Nie przypominam sobie, abym w ogole kiedykolwiek liniala :/
EHHEHEE tym tekstem wjechałeś na ambicje kobiet. a CO DO PAJAKOW TO JA SWOJE A MAM ICH 6DOGREWAM W TERRARIUM ZARÓWECZKA 15V
I WSZYSTKIE ROZWIJAJĄ SIE JAK NAJLEPIEJ. POZDRAWIAM WSZYSTKIE LINIEJACE KOBIETY :]