prosze o potwierdzenie płci, mam juz swój typ, ale nie chce sugerować, i chce zobaczyc czy czegokolwiek sie nauczyłem:) z góry dzięki.
Wersja do druku
prosze o potwierdzenie płci, mam juz swój typ, ale nie chce sugerować, i chce zobaczyc czy czegokolwiek sie nauczyłem:) z góry dzięki.
wyglada na samiczke, napisz ktora wylinka
to jest L6 :) mialem to dopisac na koncu posta, ale walczyłem z rozmiarem zdjęcia i zapomniałem
bedzie samiczka :]
Dobra fota. Jak ci sie udalo takie powiekszenie uzyskac? Bo to chyba zwykla cyfrowa nie jest...?
Mnie to rowniez na samiczke wyglada...:D
minolta Z2 ma 10X zoom optyczny i nic wiecej nie robiłem:) a moge uzyskać jeszcze większy zoom - odwrócony obiektyw 50mm, ale wtedy to robie dokładne zdjęcie np czułek mrówki, albo zdjecie 1 włoska pajaka:D
faktycznie ZOOM niezły, ale o ostrość się nie postarałeś chyba :P :P :P
no troche nie;) zrobilem 1 zdjecie, a potem kedzior stwierdzil ze on juz idze ze scianki:D wiec nie moglem zrobić ostrzejszego:Dzresztą dopiero od niedawna mam ten aparat i sie wprawiam:D
jaki to zoom, to chyba robiłes na funkcji makro, no przeciez nie na 10 krotnym zoomie tą fote musiałbys robic przynajmniej z odległosci 1 m od pająka na takim przyblizeniu....
no tak opcja marko i zoom na maxa...