moja Psalmopoeus irminia miala wylinke 5 stycznia, od tamtej pory nic nie zjadla. co moze byc przyczyna tego?
ps
dzien po wylince zmienilem jej mieszkanie na wieksze.
Wersja do druku
moja Psalmopoeus irminia miala wylinke 5 stycznia, od tamtej pory nic nie zjadla. co moze byc przyczyna tego?
ps
dzien po wylince zmienilem jej mieszkanie na wieksze.
Po której jest wylince? Zobacz czy nie ma bulbusów. Jesli to dojrzaly samiec to moze nie jeść juz wogóle.
A moze jej sie nie chce? Moja grammostola nie jadla ze 4 miesiace i dzisiaj wylniala :)
"czy nie ma bulbusów" nie wiem co to znaczy. jest po 7/8 wylince. wyglada na samca (samica ponoc jest bardziej kolorowa).
Moja Irminia też po wylince długo nie jadła. Po L4 nie jadła ponad 2 tyg. Więc z uwagi na to że twoja jest większa może to trawć dłużej. Ale jednak obejrzyj czy jej zęby są całe
przycyzna jest to ze pewine jej sie ie chce.
Jesli "wyglada ci na samca" to moze jest to juz dojrzaly samiec, a wtedy moze juz wogóle nie jeść.
Moj Vagans L7 nie je juz od pazdziernika, a na dodatek tylko raz wyszedl z kryjowki i nie sa to obiawy wylinki. Taki kaprys, nic nie zmienisz
a czy jesli nic nie zje to moze miec nastepna wylinke?
ps
nie podoba mi sie pajak ktory nic nie jje. sama frajda dla mnie bylo jak niszczyc cosraz wieksze swierszcze.... i inne owady.
i powiedzcie mi jak to jest "p.irminia L3 40 zl" a za doroslego mozna dostac 50 zl. czemu tak jest?