witam!! mój vagans ok L8 po tej włąsnie wylince stał sie bardzo dziwny tzn. na nogach ma plamy takie dziwne przebarwienia a wyrostki do robienia pajęczyny ma kremowe i co dziwne ale pozytywne normalnie je.Co mu moze być
Wersja do druku
witam!! mój vagans ok L8 po tej włąsnie wylince stał sie bardzo dziwny tzn. na nogach ma plamy takie dziwne przebarwienia a wyrostki do robienia pajęczyny ma kremowe i co dziwne ale pozytywne normalnie je.Co mu moze być
a ile mnięło od wylinki?
A wylinka byla cala, bo na pierwszy rzut oka wyglada jakby zostal mu w niektorych miejscach stary pancerz...
włąsnie cal jest pancerz wszystko jakby norlmalnie przebiegało a od wylinki minelo jakies dobre 10 dni .jesce jedna fotku tu dałem. wiecie moze co to moze być??
Fajne łyse te kadziołki ;))
Coz, chyba juz masz takiego pajaka. jezeli sie normalnie zachowuje, je itp., to sie nie przejmuj. I poczekaj do kolejnego linienia. Czasami sie tak zdarza, ze z kokonow wychodza rozne dziwa. W swojej hodowli mam np. A. geniculata (wykluta u mnie), ktora ma pol ciala normalna, a pol inna....
no naszczęscie to tylko vagans ale zajmuje sie juz od 3 lat tymi stworkami i nigdy jesce (dpukac) nie mialem komplikacji wiec moze i z tym pająkiem bedzie wporządku.DZIEKUJE za odpowiedzi na moje zapytanie i POZDRAWIAM ;)