Mam w domu puste terr 140x70x80 i chce je przerobić na ogromne terrarium gdzie mogły by mieszkać razem róże gatónki pająków. Co wy na ten temat sadzicei
Wersja do druku
Mam w domu puste terr 140x70x80 i chce je przerobić na ogromne terrarium gdzie mogły by mieszkać razem róże gatónki pająków. Co wy na ten temat sadzicei
rozne ?
napewno nie dasz tam np blondi i smithi, czy avicularii z poecilotheriami
mozesz tam trzymac ladne stadko AVICULARII :))
Sądze że jesteś śmieszny, żałosny i że powinieneś przeczytać FAQ. Tyle
A najlepiej to włóż tam murinusa, toke, żabke rogatą, kumaki i kilkanaście modliszek.
potnij na kawalki i zrob kilka malych terrari :P
wykabinuj cos w stylu mebloscianki tylko ze z terra. jedno wielkie to mozesz zrobic dla jakiegos innego zwierzaka a nie dla pajakow bo to nie ma sensu
Idealne terrarium typu "dekoracyjnego". Kup sobie najlepiej dorosła blondi (robi wrażenie). Tylko nie bierz jej na ręce, bo ona raczej nie do tego stworzona i pewnie Cie ukąsi.
jezeli chcesz zrobic stado pajakow, to mozesz kupic pare avicularii, ale nie innych pajakow, ale i tak moga sie nawzajem zjadac, lecz nie musza, jest prawdopodobienstwo, ze sie nie beda zjadac i juz, ja tez to chcialem zrobic, lecz nie mam warunkow, pewnie po wakacjach jak sie przeprowadze do wlasnego domu to sobie zrobie ;)