siemka....
Wlasnie sie zastanawiam czy Angustum L9 poradzi sobie z bardzo malutka oseska(mloda myszka) ! MOge mu dac czy jeszcze jest za mlody na taki pokarm?
Wersja do druku
siemka....
Wlasnie sie zastanawiam czy Angustum L9 poradzi sobie z bardzo malutka oseska(mloda myszka) ! MOge mu dac czy jeszcze jest za mlody na taki pokarm?
powinna se dac rade
powinna dac rade, ale ja osobiscie nie probowalbym podawac kregowcow. oseski glownie podaje sie tylko przed kopulacja aby nakarmic parke:D ale z tego co widze to ty nie chcesz rozmnazac (za maly pajaczek). pajaki nieraz zdychaja bez powodu po zjedzeniu kregowca, wiec jak chcesz....
Mozesz probowac.
Ps. Nastepnym razem staraj sie nazywac tematy troche bardziej dokladnie ;] Wiesz.... coby sie ladnie czytalo.
Da radę... ja był jednak polecał jakieś większe beazkręgowce.
Bezkregowce? czyli np. co ?
No raczej nie mysz bo bysz to... kręgowiec!
Karaczany? Szarańcza?
Moim zdaniem z dorosla szarancza angustum L9 sobie nie poradzi szarancze to barrdzo silne owady:).
Jeżeli osesek nie jest wiekszy od pajaka to mozesz dać, najwyzej nie zje, ale Brachypelmom bym polecal karaczany i swierszcze.
pierwszy raz słysze zeby pajaki zdychały po zjedzeniu oseski moze ktos mi powie niby czemu ma zdechnąć? z ztego co wiem w natuze ptaszniki zjadają ptaki, myszy itp. i żyją słyszałem nawet o tym ze ktos wzucil małego kota prosto z miotu do pająka i zostala tylko skura z niego :]