tak jak w temacie jakiego poleciecie mi ptasznika na początek vahansa czy kędziorka ???/
Wersja do druku
tak jak w temacie jakiego poleciecie mi ptasznika na początek vahansa czy kędziorka ???/
sorki vagansa czy kędziorka ??
Kędziorek lepszy na początek. Vagans to świr :P
Najlepsza i tak będzie chroma.
zalezy na jakiego pajaczka trafisz kedzior moze jest spokojny ale mozesz trafic na jakiegos psych moj kedziorek rzucal sie na wszystko nawet drzwiczek nie moglem otwozyc w terra bo juz chcial kasac ja bym proponowal jednak jakas Grammostola np rosea lub cos innego to sa zazwyczaj spokojne pajaczki i tylkostrasza ze beda atakowac ale w sumie moga byc tez inne pajaczki np murinus jesli trafisz na spokojnego osobnika
kedzior jak najbardziej
od małego możesz brać i vagansa i tak nauczysz się przynim obchodzić zanim urośnie... przeczytaj o nim wszystko co możliwe... vagans jest bardziej ruchliwy i szybciej rośnie :)
Ja mam lepszą propozycję: weź z kędzierza i świra(vagansa).
Kędzior będzie grymasił to nacieszysz się pochłaniającym duże ilości pokarmu vagansem. Ja mając kędziora L3 i vagansa L5 nabyłem murinusa i jeszcze żyje. Wyrobisz sobie dobre podejście do nich to dasz rade bez problemowo.
a jak sie nie mozesz zdecydowac to najlepiej kup od AGAM'a hybryde vagansXkedzior :P bedziesz mial 2in1 ;)
A może hybrydkę kedziora i vagansa??? :>