Będę wdzięczny za wszelkie informacje o sklepach z bogatym wyborem płazów, gekonów, anolisów oraz żywych pokarmów
Wersja do druku
Będę wdzięczny za wszelkie informacje o sklepach z bogatym wyborem płazów, gekonów, anolisów oraz żywych pokarmów
jestem z katowic ale jak bylem we wrzesniu w wrocku(super miasto) to bylem w zologusie kakadu w galeri dominikanskiej zajzyj tam
w galerii jest chyba najlepszy. Poza tym traszki Waltla kupisz w bylym hicie po 15 zl, mlode lamparty w Leclerku sa sklepy w koronie i na bielanach ale cieniutkie.
Byłem w Leclerku i tam nie było żadnych lampartów. Ale i tak dzięki. Już zrezygnowałem z poszukiwań bo szkoda czasu. Kupiłem od Voraxa anlisa i to mi wystarczy teraz poszukuję sklepu gdzie można dostać kumaki.
Proponuje sklep kolo rynku na ulicy Odrzanskiej! Ceny tam nie sa ani wyskoie ani niskie... za to zwierzeta sa zdrowe!! Nawet zwierzaki na CITES'sie sa sprzedawane z papierami :-)!
Naprawde polecam!
Pozdrawiam
Lord_Leoric
tak sklep an odrzanskeij jest ok !!! już jakiś czas niemieszkam wew wrocku ale sklep ten ma już swoja renome we wrocławiu !!! dziwie sie ze jestes z wrocka i jeszce tan nie byłeś!!! pozdrówki
Byłem na odrzańskiej i to nie raz ale zraziłem się do tego sklepu. 50% moich odwiedzin to widok zamkniętego sklepu (a byłem w godz. otwarcia). Ale ja i tak już nie byłem tam rok ponieważ zwierzaki tam są dwa lub trzy razy droższe niż w innych sklepach a sam sprzedający bardzo dziwnie się zachowuje.
heh-witam wszystkich
odnośnie sklepu z gadami na odrzańskiej to niejest zły ale ceny to ma za......te heh ja mam owiele więcej i !taniej!
jurek na odrzańskiej ma ceny z kosmosu ale niema się co dziwić to centrum miasta.pozdrawiam z wrocka gyrus!
ceny są kosmiczne to prawda ale gość jest miły, wielokrotnie z nim rozmawiałem, nawet książki dawał do zkserowania
czesc jestem z poza wrocka a dokładniej głogowa to ok 100 kilometrów od wrocka.Macie jakies dokładniejsze namiary telefon lub cos takiego.Chodzi mi o wczesniejsze skontaktowanie sie czy maja na sklepie taki towar po jaki jade bo przejechac 200 kilometrów na pusto to jest to bezsensu.