jak w tytule warto u niego kupowac,kupował ktos wczesniej u niego ???
Wersja do druku
jak w tytule warto u niego kupowac,kupował ktos wczesniej u niego ???
Cześć,
kupowałem u niego jakiś czas temu - można polecić.
Pozdrawiam
a gdzie jest jego oferta?
pozdro
"szukajcie a znajdziecie";)
http://argus.lizards.pl
Pozdrawiam
Co jest ludzie, gdzie sie podzialiscie, tyle was jest, wyrazcie opinie na ten temat, pomozcie chlopakowi ;)
POZDRAWIAM ADEMAR
p.s slyszalem, ze ten ademar to jest super gosc, fachowa obsluga, sluzy rada, szybka,bezproblemowa dostawa i zaplata, zwierzeta w swietnych kondycjach psychicznych i fizycznych, dobrych cenach, bezpiecznie pakowane i wysylane, ale to tylko pogloski.....hehehe
a skromnosc to jego najlepsza cecha....:)
Niewiem czy warto u niego kupowac - sam nie kupowalem
Natomiast musze przyznac iz podoba mi sie zapal Ademara gdy idzie o zdobywanie informacji o zwierzakach - mialem okazje przekonac sie o tym na forum jak i priv :)))
Osobiscie uwazam ze jezeli zeczywiscie dba o zwierzaki tak jak to wnioskuje z jego wypowiedzi - to pewnie sa one w dobrej formie:)))
Gosc sie stara - miejmy nadzieje ze to nie "slomiany zapal" :D
Sa w dobrej formie, widzialem wiekszosc z nich:)))Na prawde warto od niego cos kupic. Strona dopiero rusza ale za jakis powinno byc dostepne wiecej gatunkow.Pozdrawiam
Dobreeeee. Ademar ty to sobie umiesz wyrobic renome. :)
A tak powaznie to tajemniczy Ademar jest moim dobrym kolega i bezinteresownym pomocnikiem w prowadzeniu spraw internetowych zwiazanych ze strona mojego sklepu ARGUS.
Sporo osob zaopatrywalo sie juz w moim sklepie za posrednictwem Ademara ktory moze duza czesc swojego bezcennego zywota poswiecic na buszowanie po necie czego ja niestety nie moge czynic... Czasu brak bo samo karmienie zwierzakow i (prace porzadkowe przy nich) ktore oferuje wam Ademar pochlania nieraz 3 godz. dziennie...
Wiec jesli (odpokac) jakis zwierz, ktorego otrzymacie za jego posrednictwem, nie spelni waszych oczekiwan lub sklep ARGUS w czyms wam zawini, to nie kamieniujcie Ademara tylko wlasiciela tego sklepu czyli mnie.:)
Ademar jest mlodym, ale dobrym hodowca zwierzat terrariowych. Przed zakupem kazdego z nich dlugo zbieral info na ich temat i z reka na sercu moge was zapewnic ze jesli cos pisze na forum to nie sa to rzecczy wyssane z palca. I choc niejednokrotnie mialem okazje czytac totalne bzdury, pisane przez "pseudohodowcow" na tym forum, to pod tekstami Ademara podpisuje sie dwoma rekami, bez ich czytania.
Co do wiarygodnosci mojej i mojego sklepu to mozeci zasiegnac opinii "starego" dobrego BIOFILA (bez obrazy "stary" :)) czyli Sulka.
ADEMAR ma juz wielu przyjaciol, miedzyinnymi SNAKE`sa dzieki ktoremu strona
argus.lizards.pl
mogla zaistniec. Dzieki stary (to do Snake`sa).
I to by bylo na tyle co do tajemniczego Ademara z krainy deszczowcow. Karrramba :)
Tomek Kwapniewski (tabu, argus)
tabu01@poczta.onet.pl
argus@lizards.pl
argus.lizars.pl
To sie nazywa dobry kolega. Czasami razem potrafimy odstawiac niezle jaja jesli chodzi o nasze poczucie humoru.....Tomek i jego mafia ( czyli ja) jest THE BEST ;)
POZDRAWIAM ADEMAR