czy gekon lamparci potrfafi wspinac sie po piaskowcu. wiem, że te geki wogóle mało chodzą po ścianach, ale czasem jednak im sie chce. no i nie wiem czy moge ściany wykleic odłamkami piaskowca?
Wersja do druku
czy gekon lamparci potrfafi wspinac sie po piaskowcu. wiem, że te geki wogóle mało chodzą po ścianach, ale czasem jednak im sie chce. no i nie wiem czy moge ściany wykleic odłamkami piaskowca?
Możesz chyba do Sciany przylepic wszystko,kamienie,lupki jakies.półki skalne.Ja chyba przykleje to tylnej sciany styropian porobie w nim wklęsłosci i pojeje gipsem a nato piasek i powinno byc spoko..:D
amatrek ja nawet gipsu nie klade biore ladnie rzezbie styropan klej do tpet i na to gruba warstwa piasku ladnie sie przylepia,wyglad i jest lekkie
Ale klej do tapet na styropian i to piaskiem posypujesz?A czym przyklejasz to sciany tylnej styropian i czy tego piasku ze styropianu gek nie zlize i czy mu przez ten klej nic sie nie stanie?
ja taka sciane mam z tarczowcem styropian pryklejam na sylikon moja jaszczurka nie lize a nawte jak tak to piasek sie mocno trzyma a nawet jak kilka zairenek sie oderwie to ilosc tego kleju jest bardzo sladowa ja mam jaszcurke z ta sciana juz jakies 1/2roku i jest wsszytsko oki ( tylko nie wiem jak ten klej reaguje na duza wilgoc ale taka jak potzrebuje lampart jest nepewno oki) aha fajny efekt jak torfrm posypiesz troszke -wyglada duzo ciekawiej
OK dzieki za info
Jakim piaskowcu? Ale zapweniam, ze czasem napewno bedą chodzic :)
Piaskowiec to taka skała jesli się nie myle Hari.......:)
Wiem co to jest piaskowiec :> Chodziło mi o blizsze okreslenie struktury, czy bedą wystające kawałki, jak duze, czy po prostu lita, gladka sciana.
ja mam geka gruboogonowego, i chodzi po scianach.........to niesa jakies duze wysokosci, tylko 40 cm.........plyty z sprasowanego korka mam na scianach...............i on..czy ona bo jesce maly jest. sie wspina....chociaz niema tych przyssawek.....to tylko slychac jak sie pazurkami lapie hehe