Proszę o opinie czy takie logo firmy Wam się podoba. DZIĘKUJE.
Wersja do druku
Proszę o opinie czy takie logo firmy Wam się podoba. DZIĘKUJE.
fajne, ale głowa węża jakaś taka.. dziwna-tak mi sie wydaje, ale ogólnie ciekawy projekt
mi też sie podoba i też uważa że coś z głową węża.. może nie dziwna ale jakby była trochęmniejsza tak aby rysunek nie górował nad nazwą firmy.
dobry pomysl mi sie wydaje ze tak jaszczurka jest taka troche dziwna mysle ze wykonczenie bedzie lepsze ale pomysl doskonlay
świetne logo troche słaba jakosc ale ogólnie super :)
fajne, dobry pomysl, wyglada jak tatuaz....proponuje napis BRAKUS dac na czerwono lub inny kolor, zeby byl wyrazniejszy, przerobic leb weza i zrobic cos z ta jaszczura, bo ma sie tam jak piernik do wiatraka :) inna czcionka zrobic adres i objasnienie (sprzedaz.... i firma) wybacz za tyle krytyki, ale zamierzam isc na "designatorstwo" i troche sie zajmuje takimi rzeczami...
Nie myslales, zeby w logo umiescic tylko jedno zwierze? IMHO wygladaloby to lepiej.
polecam zmienic troche odnosniki na stronie chodzi o otwieranie sie srodokowej ramce odnosnika, a pozatym jest gdzies tam menu ??
Ja myśle że ta głowa węża i jaszczurka jest OK. Niktórym to sie nie podoba ale przecież nie o to chodzi by zwierzęta na logu wyglądały identycznie jak w rzeczywistości. Taki logo pobudza wyobraźnie, zaciekawia i zmusza do wejścia na daną stronę...
Głowa węża trochę przytłacza, całość przypomina tatuaż,ale pomysł ciekawy.