Nie no juz sie naprawde martwie mój gekon nie chce juz nic jesc chyba od miesiąca jak nie dłuzej daje mu świerszcze 1/3 jego głowy ale nic nie tyka ich ani nie chce sie nimi zainteresowac juz zaczyna chudnac mu ogon pomóżnie doradzcie cos
Wersja do druku
Nie no juz sie naprawde martwie mój gekon nie chce juz nic jesc chyba od miesiąca jak nie dłuzej daje mu świerszcze 1/3 jego głowy ale nic nie tyka ich ani nie chce sie nimi zainteresowac juz zaczyna chudnac mu ogon pomóżnie doradzcie cos
Czy robi kupy i naczym go trzymasz??
kupki tam robi raz na jakis czas a trzymam go na substracie kokosowym
Czy gekon jest aktywny? Jaka ma temperatre? Jaki gatunek swierszcza dostaje i czy sa one czyms posypane?
właśnie ciagle siedzi tylko w swojej norce i niewychodzi a temperatura gdzies 28stopni
jezeli moge cos doradzic to sproboj podac wiecej witamin
ja mialem niedawno podobny problem, podobnie jak u Ciebie moj gek praktycznie wogole nie wychodzil, nie mail apetytu, chudl, zauwarzylem jeszcze ze w malych ilosciach je podloze
dowiedzialem sie ze chyba brakuje mu wit (Hari thanx:), podalem mu wiecej preparatu i zmienil sie doslownie z dnia na dzien, zacza jesc, a teraz to jest tak gruby jak maczuga:P
tak wiec sprobuj....bedzie ok
pozdrawiam