czy ktoś już robil interesy z TRIMEKS'em bo mam kupić od niego legwana i niejestem pewien czy dostane paczke jak wyśle kase.
Wersja do druku
czy ktoś już robil interesy z TRIMEKS'em bo mam kupić od niego legwana i niejestem pewien czy dostane paczke jak wyśle kase.
Wiec ja mam mieszane uczucia :) poczekaj do srody z ta transakcja jak mozesz to wtedy Ci powiem czy warto czy nie ok :D ?? jak cos odezwij sie na gg jutro ok 17 bede.
Pozdrawiam.
a ja bym Ci radził kupić go w sprawdzonym miejscu...żeby nie było że leguś umrze śmiercią tragiszną zmiażdzony gdzieś na poczcie lub coś...szkoda by było gdyby zwierzaczek miał cierpieć...
ja tez bym radził kupic u kogos sprawdzonego. Spojrz na to : --> http://www.terrarium.com.pl/forum/re...34&i=326&t=326
nie wymieniaj sie z tym czlowiekem. Moja rada.
to dobrze że niewysłałem kasy bo mi sie to troche niepodobało bo chciał za legwana zielonego 70cm 140zł i nawet sie nietargował. a jak powiedzialem że niekupie od niego to troche namnie powyklinał?? dobrze że go niekkupilem
Ciesze sie ze nie oszukal kolejnej osoby :D
po raz kolejny proponuje zrobić czarną listę oszustów...
jeżeli ktoś powie że to nie zgodne z prawem to niech pomyśli...-> czy ktoś, kto jest oszustem będzie chciał pozywać twórców takiej listy do sądu? nie sądze...
więc nie ma nic przeciwko... a są same zalety..->nikt sie nie oszuka i przedewszystkim nie ucierpią zwierzaki!!!!
??????CZY JEST KTOŚ ZA?????
ja jestem jak najbardzie za tym pomysłem
Jak jestes taki kozak to sam zrob.
Co to za problem. Darmowe konto WWW, robisz liste, wrzucasz i juz.
Ciekawe jak dlugo bedzie dostepne.... liczac od pierwszego maila do adminow.