witam!
pare dni temu jakis koles na allegro mystawil aukcje z gastricami.
cena jaka sobie zazyczyl za L1 jest... :), ale chodzi mi o opis - bez komentarza, zwyczajne zerzniecie ! ! !
sami zobaczcie
http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=24386056
Wersja do druku
witam!
pare dni temu jakis koles na allegro mystawil aukcje z gastricami.
cena jaka sobie zazyczyl za L1 jest... :), ale chodzi mi o opis - bez komentarza, zwyczajne zerzniecie ! ! !
sami zobaczcie
http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=24386056
Tak to juz jest na tym świecie ze nikomu sie nic nie chce - nawet napisac kilka zdan o tym co sie sprzedaje
Witam:)
Własnie napisałem w tej sprawie meila do Allegro żeby zablokowali aukcje.
Do autora tej aukcji tez napisałem.
Mógł sie chociaz spytać autorów opisu i foto czy moze je wykożystać a nie tak perfidnie zżynac:/
A pozatym ta cenna 5zł za szt.!!!!
Nawet nie napisał ze żeby wykarmic małe to trzeba sie niezle pomęczyc.
wiesz gicker, ze chcialem to samo zaproponowac, ale swietnie,ze sam sie za to wziales.
jak była na allegro aukcja kedziora za 400 zł :P, to próbowałem wytłumaczyć na forum allegro, żę to jest baaaaaaaaaaaardzo drogo. chciałem dobrze, a oni mnie zablokowali na tydzień ( nie mogłem się wypowiadać na forum, chociaż i tak zrobiłem to tylko raz)
Napisałem do Allegro i tego goscia i odpisał mi następująco:
"Przepraaszam pana ale dostałem
pozwolenie od autorów tych stron !
Pozdrawiam xxxxxxx"
Hm co wy na to??
Bardzo prosze szanownych adminów o skaksowanie mojego ostatniego posta, znalazło sie w nim imie i nazwisko pewnej osoby która nie zyczy sobie aby takie dane były pokazywane.
A czy autorzy tych stron potwierdzaja, ze udzielili zgody pewnej osobie, ktora sobie nie zyczy?
Pozdrawiam,
Borek
Rzeczywiscie jakis czas temu ktos pytal sie mnie (poniekad w calkiem kulturalny sposób) czy moze wykorzystac opis modliszek z naszej strony do celow handlowych (okreslil to jako informacje dla klienta)... Zgody udzielilem ale nie bylo mowy o czyms takim ... bezmyslne zerzniecie tekstu z naszej strony.... bez podania zrodla i autorów... poza tym nie klienta tylko klientów.... zupelnie bez sensu...
Bardzo Wam dziekuje za blyskawiczna reakcje....