Świąteczna promocja gadów i zwierząt egzotycznych. Duży wybór węży, gadów, jaszczurek i ptaszników. Promocja pod patronatem firmy "Animals" Świętochłowice. (promocja do 24 grudnia)!!
ZAPRASZAM Witold Plucik
Wersja do druku
Świąteczna promocja gadów i zwierząt egzotycznych. Duży wybór węży, gadów, jaszczurek i ptaszników. Promocja pod patronatem firmy "Animals" Świętochłowice. (promocja do 24 grudnia)!!
ZAPRASZAM Witold Plucik
super sklep.super wybór.polecam.
pozdrawiam rafal z wroclawia
ja tam wole Zabrzańskiego Animalsa :) Tam nie ma żadnych promocji może?? :>
Dodi nie da się nic zrobić z tym Coenobita?? bo dzwoniłem i na sklepie już nie ma a mój maluszek jest bardzo samotny :(
No wreszcie jakieś zmiany na lepsze w tym sklepie bo jeszcze do niedawna to wołało o pomstę do nieba. Byłem wczoraj (tzn. w sobotę 18 XII) i musze przyznać że całkiem całkiem :) Co prawda byłem ok. 21 i już chyba zamykali ale jeszcze zdążyłem sobie oblecieć i pooglądać.
Promocje ???? :))) Ale owadów pewnie mało. Choć widzę poprawę w Zabrzańskim animalsie :)) Tylko czemu w faunabox-ie podpisanym "Straszyk australijski 20 zł" są patyczaki (chyba rogate) ??? I jeśli to jest też cena promocyjna to do Czeladzi nawet nie jadę. A może weźmiecie ma sklep 100 Aretaonów ( Straszyków rogatych) ode mnie ( L1- L4) ??? Cena będzie bardziej promocyjna niż wasza :)) Bez obrazy a ze straszykami pytam poważnie :)) .
Napewno wpadne do czeladzi i coś moze kupie.
Dziurek byłem niedawno w animalsie i nic takiego nie zauważyłem :)
Mido faunabox stał na podwyższeniu obok kasy po lewej stronie ( stały tam również i inne owady - prawidłowo opisane ale na australiany zwróciłem uwagę bo zaskoczyła mnie cena) . Byłem tam w zeszły czwartek ok godz 12:30 :))
Kiedy bedzie Warszawski Animals :)? bo u nas duzo ale cienkie te sklepy.
Czekam na QuentinZOO ;]
szukam epicrates cenchria cenchria w jakiej cenie masz Dodi tego wężyka