Hejka!!!
Modliszki im czesciej jedza tym szybciej rosna i sa wieksze, czyli im czesciej beda jadły tym lepiej. Czy ktoś próbował dmuchać modliszkom THC do ich terra ?? Jeśli tak to czy zdechły:( ? Czy były głodniejsze:) ?
Wersja do druku
Hejka!!!
Modliszki im czesciej jedza tym szybciej rosna i sa wieksze, czyli im czesciej beda jadły tym lepiej. Czy ktoś próbował dmuchać modliszkom THC do ich terra ?? Jeśli tak to czy zdechły:( ? Czy były głodniejsze:) ?
jak bedziesz mieszał dyma z tytsą to zdechną. ja wzmożonego apetytu niezauważyłem za to jedna mi padła. od tej pory wychodze do kuchni na baku baku
Hm... też sie zastanawiałem nad tym, ale modliszki maja za prymitywne "płuca" THC je zatruje, fajnie można poeksperymentować na ssakach :D fajnie sie psy i koty zachowuja :P Mój pies jak go "upaliłem" spał 18godz :P
Sorry jestem niedoinformowany co to jest właściwie thc .Z góry dzięki
znasz taki magiczny krzew jak marihuana? THC(Tetra hydro cannabinol) Jest to substancja psychoaktwyna produkowana przez marihuane :D
no to ale jak ja podajecie modliszkom (i skąd to masz hehe)
u nas w szkole taki pan łysy rozdaje :P i mówi ze dzisiaj za darmo a jak już sie uzależnimy (jak powszechnie wiadomo marihuana nie uzależnia fizycznie) to bedziemy płacić słono :P a podać można tak: skręcasz sobie jointa(papieros z marihuana) dmuchasz tam do akwarium i podajesz :P można też świerszcza nadziewanego zrobić:P nie próbowałem. Jak chcesz miec to zapraszam na www.euforia.info, dział nasiona:P
Jeep stronka mi nie wchodzi nie wiecie czemu?? a taka Ciekawa sie wydaje:P:P
mają remont, niedługo będzie działać