co moge podawac małej modliszce a mianowice L2 oprocz muszek owocowych i wylęgu świerszczy ?????
czy sa jakies owady lub inne jedzenie co jest łatwo dostępne ????
mo u mnie cos muszki nie chca sie pojawic :(
POZDRAWIAM kamilke747
Wersja do druku
co moge podawac małej modliszce a mianowice L2 oprocz muszek owocowych i wylęgu świerszczy ?????
czy sa jakies owady lub inne jedzenie co jest łatwo dostępne ????
mo u mnie cos muszki nie chca sie pojawic :(
POZDRAWIAM kamilke747
spróbuj przeciąć pinke na kilka cześci i podawać peńsetą pod pyszczek jak poczuje flaczki to weżmie :) sam tak karmilem moje dwie gastnice :) pozdrowienia
Jezeli mieszkasz w bloku to zejdz na klatke schodowa i poszukaj po kątach na suficie pajaczkow. Ja sam tak karmilem moje modliszki az do 4 wylinki. Pajaczki sa bezpiecznym pokarmem, przynajmniej u mnie nie bylo zadnych wypadkow.
Farek - zgadzam sie pajaczki sa dobrym zarciem ale raz jak wposcilem modlisi pajaczka to ja uciekajac pooblebial pojemnik i musialem czyscic bo modliszka sie platala w sieci;/ (ale karmie pajakami itak :P)
Zdechnie...
Pajaczkami nie polecam karmić (dałem raz gastricy L2 takie pająka co miał ok.6 mm zaplątał ją w sieć i papa)
Ps. Dobre kudlaty :D
6mm to troche za duzy wiec sie nie dziw ze ci zjadl modliche. Dawaj jej takie co nie sa wieksze od jej odwloka.
wiem że to drastyczne ale pajakom małym mozna nogi get out
Dzięki wszystkim za rady w całym bloku juz zadnego pająka nie spotkasz wszystkie juz u mnie i czekaja na swoją kolej
DZIĘKI
POZDRAWIAM KAMILKE 747