Może mi ktoś podać adresy sklepów terrarystycznych we Wrocławiu?
pozdrawiam
Wersja do druku
Może mi ktoś podać adresy sklepów terrarystycznych we Wrocławiu?
pozdrawiam
Nowy ale dobry sklep z czajacym kolesiem Obornicka 61 Kameleon.Pozdrawiam
a co tam mają ciekawego?To jest koło targpiastu gdzieś może?
Nie wiem jak tam dojechac , ja jechalem 7 z centrum.maja duzy wybor gadfow i plazow a sprzedawca jest kompetentny.Pozdrawiam
Autobus K i tramwaj 15 dojeżdża niemal pod sam sklep co się "Kameleon" zwie.
Pozdrawiam ja Was wszystkich
Moim zdaniem dobry sklep jest takze na odrzanskiej i prowadzi go osoba ktora naprawde zna sie na terrarystyce
Co do sklepu "kameleon" to na sprzedawce radze uważać, nie jest on taki kompetentny jakby sie wydawalo, jeżeli widzi, że ktos sie nie zna za bardzo to i tak kit wciśnie. Ja go już przekreślilem.Łatwo kupić u niego samca jako samicę :/
Co do Obornickiej to moje zdanie jest takie:sklep dobry jak na Wrocławskie warunki,
z płazów ma tylko ropuche age,a z gadów ma geki lamparcie,kameleony jemeńskie,pytony tygrysie i co najważniejsze anolisy brązowe o nazwie anolis karoliński no i troszke owadów.
Ceny raczej b.dobre.
Na twoim miejscu zwierzaków nieszukałbym w sklepach tylko u prywatnych hodowców np. Vorax.
Kupie rzekotki WROCEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZGADZAM SIĘ NA ODRZAŃSKIEJ SPRZEDAJE FACET KTÓRY SIĘ ZNA NA TYM CO ROBI, ALE U NIEGO LICZA SIĘ KONKRETY A CO DO KAMELEONA BYŁEM ALE SIĘ NIE WYPOWIADAM POZDRAWIAM
W "Kameleonie" nie bylem,ale slyszalem to i owo...natomiast co do Odrzanskiej..hmm Pan,ktory sprzedaje rzadko pamieta o kulturze osobistej..imho jest wrecz hamski(bylem 2x i juz tam nie pojde)