Pytanie 1: Jezeli patyczak był karmiony przez całe swoje życie lisciami jezyny i ja nagle dam kliscie melisy i on je je!! TO MOZE ZDECHNAĆ? jezeli tak to jaki jest procent zxze ptzezyje
Pytanie 2: Dlaczego w inkubatorze nieskrapla mi sie woda??!!
Wersja do druku
Pytanie 1: Jezeli patyczak był karmiony przez całe swoje życie lisciami jezyny i ja nagle dam kliscie melisy i on je je!! TO MOZE ZDECHNAĆ? jezeli tak to jaki jest procent zxze ptzezyje
Pytanie 2: Dlaczego w inkubatorze nieskrapla mi sie woda??!!
woda się nie skrapla, bo najwidoczniej jest niska temparatura. temperatura wody tesh daje efekty, ale skraplanie nie jest konieczne do wyklucia.
Lepiej, że się nie skrapla u mnie jak dochodziło do skraplania to i jajeczka zaczynały pleśnieć a jak pilnuje, aby się nie skraplało to nic nie pleśnieje i wykluły mi się od czwartku już trzy straszyki australijskie.
to ze się nie skrapla świadczy o tym ze nie ma 100% wilgotności (ale jest ok) i masz dobry przepływ powietrza.
Zmiana na melisę (a jaki gatunek patyczaka???) nie zaszkodzi owadowi, conajwyzej dzień głodówki i ewentualny brak jajek(chudy odwłok) jeśli pokarm okarze się nie odpowiedni.