Bytom - Tescco - pasaż - sklep zoologiczny
włąsciwie to niechce wyrazać swoich opini, a raczej szukam maila do nich zeby ich delikatnie opie***ić i troche postraszyć weterynarzem. Włąściwie to głównie za zapchloną młodziutką tchurzofretke...jest taka kochana a cały czas sie gryzie bo ma pchełki i siedzi w czymś bardziej przypominającym akwarium niz klatke.
To ze B.albopilosum przekręcili na B.albopiae to jeszcze nic, ale to ze to nie jest nawet albopilosum tylko vagans to juz przesada:)...a zamiast B.smithi jest...P.smithi...jeśli napawde mają P.smithi to mają naparwde tanio bo coś ok 117zł...ale jakoś nie wierze ze to P.smithi...raczej B.smithi...mam fotke na telefonie później ściągne na kompa i moze uda mi sie je tutaj zamieścić...włąsciwie to stoisko z ptasznikami jest śmiechu warte...ale fretki mi żal:(
Re: Bytom - Tescco - pasaż - sklep zoologiczny
w sprawie fretki to tylko za pchly sie mozna przyczepic bo za akwarium to nie bo wszedzie trzyma ise w akwariach bo wygodniej sprzatac a zwierzakowi nie przyskadza to ze jest w akwarium. Co do ptasznikow to podejdz do kolesia i mu powiedz ze sie znasz i powiedz mu dobre nazwy.
Chodzi Ci o Tesco tam gdzie był HIT? jak tak to jest tam boa za 512 zł :D i kiedys w jego terraium było pełno świerszczy. NIe lepiej jest w bytomiu w M1 smród jakby sklep z gównami a nie zoologiczny. Ogólnie to chyba nic nie zrobisz... mozesz zrobic awanture to moze psikną fredke frontlinem i bedzie spokój
Co do takich sklepów to szkoda gadać oni tylko liczom na zarobek jak naj mniejszym kosztem utrzymania i opieki zwierzaków naprawde by czega takich za sklepem złapać i do klatki wpuściś takiej małej zeby nie mogli się podrapac po dupie
Gnoje jedne:(:(
co do "HIT"-u to szkoda słów. Kameleon jemeński z okropną krzywicą 600 zł !!
Jakaś świetlówka w terra była ale za szkłem więc nawet jeśli dawała UV to nic to nie dało :( pozatym w terra jeden konar choćby do legwana :(
raz byłem swiadkiem w tym "Hicie" jak sprzedawca gadał jakiemus klijentowi własnie o kamelonie ze najlepiej to go jest komarami karmic... :):):)
tak chodzi własnie o ten w dawnym HITcie, nazwy są pisane markerem na szkle i czesto sie zmazują...koleś pewnie chciał poprawić i nie był pewny co wyło wcześniej napisane i napisał po swojemu:) ehh najlepsze jest to ze to nie jest kędzior tylko vagans...a jakby nie było jest pewna różnica międyz gatunkami, nie tylko w wyglądzie ale i "charakterku" następnym razem troche głośniej bede sie śmiał z nazw:)
Ehhh ale ty niedomyślby P.Smithi znaczy poprostu samiczka Smithi. Pani Smithi :D A poza tym to normalne, w Częstochowie kupiłbym wyrośniętą Boehmi za 110 złoty. Bo na akwarium w którym był trzymany pisało ptasznik chilijski - 110 złoty :P