witam wszystkich,jako ze jestem "nowy" :) w tym dziale prosilbym o pomoc.Jaką temperature i wilgotność potrzebują jajka patyczaków? Z gory dzieki
Wersja do druku
witam wszystkich,jako ze jestem "nowy" :) w tym dziale prosilbym o pomoc.Jaką temperature i wilgotność potrzebują jajka patyczaków? Z gory dzieki
Było sporo postów na ten temat temp około 25 stopni nie wiem jaki gat niestety a wilgotność zwilżona gaza powinna starczyć.Patyczak to bardzo ogólnie musisz podać dokładniej.
Jeśli to "łatwe" patyczaki to pokojową.
Warto wspomnieć, że mi kiedyś jedno (tylko jedno) jajo patyczaka indyjskiego zniosło zamrożenie. Zamówiłem jaja tych owadów, a w czasie, gdy były już wysłane temperatura się załamała i jednego dnia było ciepło, drugiego spadł śnieg. Dodatkowo, jako, że była to lekka przesyłka listonoszowi nie chciało się jej zostawiać i nosił ją na mrozie przez cały dzień. Długo póżniej z jednego jaja wykluł się patyczak, ale niestety nie przeżył pierwszej wylinki.
Patyczak wietnamski
Odwiedź stronkę www.phasmodea.prv.pl Tam znajdziesz potrzebne Ci informacje dotyczące patyczaków.
Pozdrowiaski