Witam
mam pytanie czy ktos sie nieorientuje czasem czy na gieldzie swietochlowicach ktos bedzie sprzedawal SAMICE Bazyliszka Płatkoglowego ??
Wersja do druku
Witam
mam pytanie czy ktos sie nieorientuje czasem czy na gieldzie swietochlowicach ktos bedzie sprzedawal SAMICE Bazyliszka Płatkoglowego ??
jak bylam ostatnio na gieldzie to nie bylo bazyliszkow płat. tylko witatusy
byB bazyliszek, bo sam go sprzedawalem :P
to byl samiec. szukalem samicy do niego jakies 6 miechow i w polce jest nie do dostania. mozesz nastawiac sie, ze go nie dostaniesz, ale do wytrwalych swiat nalezy :P powodzenia :)
slyszalem ze niemozna ja w polsce dostac, ale niema rzeczy niemozliwych:PPale juz sie skontaktowalem z kims komu sie rozmnozylo chyba kilkanascie mlodziutkich plumifronsow 22 cm. i mowi ze na peno sa tam samice tylko trzeba poczekac 2 miesiace.
no albo wybierz sie do czech.
w czechach s takie maluchy, ze jak sie je wsadzi do wiekszego bazyla, to padaja na zawal... nie da sie dostac samicy 30 cm (sam takiej szukalem) a co do ludzi, ktorzy rozmnozyli, to tez sie skontaktowalem z takim ziomkiem (nicku niestety nie pamietam) ale zostawil wszystkie samice dla siebie :( mimo to zycze powodzenia :)
imposible is nothing !!! skontaktowlem sie z kims o niku " turbinka " czy cos takiego i on ma kilkanascie mlodych niedawno rozmnaozonych z czego napewno kilka samic , mam sie z nim skontaktowac za 2 miechy jak juz bedzie napewno wiadomo ktore to samice:P
W Poznaniu jest w sklepie zoo jest Bazyliszek, tylko niewiem jaka płeć, cena 290pln.