Moj gek je zwirek i nie wiem czemu nie chce mu grubnac ogon chociaz pokarm dostaje regularnie codziennie...czy to moze byc przez to???Prosze o pomoc....przeprazsam ze tutaj ale inaczej nie otrzymywalem na te pytania odpowiedzi.....pozdrawiam
Wersja do druku
Moj gek je zwirek i nie wiem czemu nie chce mu grubnac ogon chociaz pokarm dostaje regularnie codziennie...czy to moze byc przez to???Prosze o pomoc....przeprazsam ze tutaj ale inaczej nie otrzymywalem na te pytania odpowiedzi.....pozdrawiam
Jak to bez odpowiedzi...... przecież pisałem (coś złego się dzieje z moją skrzynką?) - trzeba zmienić żwirek na np. duże , nie nadające się do połknięcia kamienie oraz koniecznie zbadać kał na pasożyty. Jeśli je i nie tyje to może oznaczać , że jest zarobaczony
dobrze a czy pan bedzie przyjezdzadz do biofila bo chcial bym sie tam to pana przejsc i zapytac co i jak no i ile by mnie taka wizyta kosztowala???
aha a ma takie pytanie do pana jarka czy doszedl mail rozumiem ze mam pan problemy ze skrzynka w takim razie czy mam wyslac jeszce raz troszke puzniej czy przez forum?(jest to troszke pilne)
Dziś nie dostałem od Ciebie ani jednego listu......... Spróbuj powtórzyć.
Panie jarku ile moze kosztowac wizyta u pana?w sprawie obadania i ocenienia stanu mojego gada??
Wszystkie szczegóły na priv. lub telefonicznie - myślę że nie dużo.......... nie mogę publikować cennika.