Tak jak w temacie !!! moje gg: 4870768 Prosze o szybki kontakt ;)
Wersja do druku
Tak jak w temacie !!! moje gg: 4870768 Prosze o szybki kontakt ;)
mam ale pierw musi zrobic swoje...kwestia tygodnia i sadze ze bedzie wolny....siema
Ja też mam, napisałem na gg.
Psalmopoeus niestety nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości na gg. Napisz jeszcze raz jak możesz gg: 4870768 ;)
Tom3k niebierz od "Psalmopoeus-a" chyba ze odbior osobisty, mi wyslal A.Metalica padla i do dzis czekam na zwrot kasy - Oszust !
Makel to oszust.Chciał się wymienić T.blondi 4 wyl 4 cm ciałka samica za fasciatum(nie ma tej samicy blondi)Chciał żebym wysłał pierwszy a on by mi nic nie wysłał.Jak nie odebrałeś paczki i leżała na poczcie to nie moja wina.Ja biore odpowiedzialność gdy paczka dochodzi na drugi dzień(max trzeci).
Paczke odebralem odrazu logiczne bo niewyslales za pobranie to niezostawial bym jej na poczcie radze uwazac. Za nazywanie mnie oszustem jeszcze pogadamy inaczej. Tom3k uwazaj !
To ty mnie też nie nazywaj oszustem.Nie boje się Ciebie a straszyć to sobie możesz swojego małego.
Widac twoja inteligencje. Sam mowisz za siebie.
Mam taką chorobe, że najpierw robie a później myśle(jestem nie cierpliwy i bardzo szybko się denerwuje):P A do takich ludzi jak Ty nie da się inaczej.