...wiec jakby to napisac mialem Tokasa. Mala szparka w wentylacji 4cm i gekon se uciekl po 10miesiaca bycia u mnie :(. tera go naslucuje na pokoju ale cos mi sie wydaje ze on albo juz gdzies po domu biega albo na dwor pitnal.
Wersja do druku
...wiec jakby to napisac mialem Tokasa. Mala szparka w wentylacji 4cm i gekon se uciekl po 10miesiaca bycia u mnie :(. tera go naslucuje na pokoju ale cos mi sie wydaje ze on albo juz gdzies po domu biega albo na dwor pitnal.
ee mi Toke kiedys zawsze wlazily do szafy z ciuchami,moze tam looknij:]/btw nigdy zaden gad nie opuscil mego pokoju wiec skup sie pierw na nim,dopiero potem rozkopuj dom:PP/roces-nick od rolek czy tak se?:P
Nie ma żle nazwa TUPTUŚ to napewno z tego że lubi se spacerować to problem rozwiązany napewno wyjdzie na spacerek powodzenia cze
POZDRAWIAM
ZakkWYLDE dzieki zara sie biore na szafy :). Nick poniekad tak, od rolek.
Mi kiedyś zwiał gekon turecki i znalazłem go po ponad miesiącu, więc dobrze szukaj, ja swojego znalazłęm w szparce pod progiem.
Mój toke takze kiedyś mi uciekł i co dziwne terra przy balkonie stało (otwartym) a on na dwor nie uciekl. Mój tata znalazł go po2 tyg. za szafką w kuchni!!!
Moj jak uciekal (dwa razy) to zawsze siedzial na scianie za terrarium. Jednak tam bylo najcieplej.