czysty Boa c.constrictor! weze, pajaki - PROMOCJE!
Pełna oferta wraz ze zdjęciami sprzedawanych osobników:
Sprzedamy:
PTASZNIKI:
Acanthoscurria geniculata - 13 wylinka - 125 zł!/szt
2 X Brachypelma albopilosum L10 - 90 zł/szt
Brachypelma albopilosum L14 - 125 zł!!!
Brachypelma vagans L10 - 90zł
Cyclosternum fasciatum L8 - 110zł
Lasiodora klugi L9 - 120 zł
Lasiodora parachybana L6 - 60 zł
Phormictopus platus L5 - 45zł
15 X Pterinochilus murinus L4 - 20zł
Dojrzałe samce:
Pterinochilus murinus - 40 zł
Pterinochilus murinus USAMBARA - 40 zł
PROMOCJE!!!
WĘŻE:
!!!czysty Boa constrictor constrictor - 1100 zł!!!(do niewielkiej negocjacji) - piękna samiczka pochodządza z Białoruskiej hodowli, Najładniejsza z miotu.
Boaedon fuliginosus, dorosłe dwie samiczki i samiec - 350 zł - Węże w kazdej chwili można rozdzielic na jakis czas i po połączeniu niewątpliwie nastąpią kopulacje. Tak więc jest to doskonała grupa rozrodowa. Sprzedajemy je gdyż ograniczamy hodowle na rzecz innych gatunków.
Przesylka pocztowa możliwa, jednak wyłącznie po otrzymaniu przezemnie wpłaty. Kupujący pokrywa koszty wysyłki. Odbiór osobisty w Będzinie-Łagiszy lub przy duzym zamowieniu możliwy w Katowicach.
Re: czysty Boa c.constrictor! weze, pajaki - PROMOCJE! *&
Poproszę o zdjęcia samicy b.c.c oraz info na temat formy , lini hodowlanej.
Re: czysty Boa c.constrictor! weze, pajaki - PROMOCJE! *&
Zdjęcia widziałem ale mnie nie przekonują - wzory jak ich czystość barwa wskazują na kundla niemającego nic wspólnego z b.c.c.
Jeśli tafisz na b.c.c forme gyana/surinam czy peruvian daj znac.
Re: czysty Boa c.constrictor! weze, pajaki - PROMOCJE!*&*
Mówiłem mu to samo to mnie zbluzgał i zablokował na gg.Jeśli twierdzisz, że to "czysty" B.c.c to udowodni to jakoś..
Jest to czysty Boa c.c..
Nie musze udowadniać nic osobie która nawet nie zamierza tego, ani zadnego innego weza kupic - jedynie myli i odstarasza mi klientów. Tak więc Panie Azazel - poraz kolejny powtarzam, ze nie zyczę sobie tego. Proszę zająć się czytaniem książek.
Planujemy wkrótce rozmnażac Boa c.c. Peru - tak więc jeśli wszystko bedzie po naszej myśli, pod koniec roku beda w sprzedazy młode. Pozdrawiam.
http://max.digi.pl/~azazel/Reptiles/Boa/5.jpg
To zdjecia czystych b.c.c - twój natomiast jest z goła odmienny.
0_0 o kurcze jaki piekny, heh.... , newneo Ty w ogole masz jakies papiery na to ze jest czysty czy poprostu tak twierdzisz??