agamy brodate + terrarium
na sprzedaz mam 4 sztuki agamy brodatej , jeden samiec i 3 samice qwielkosci około 13-15 cm , wiek około 2-3 miesiace w idealnej kondycji + terrarium wykonane z płyt osb, na zewnatrz pomalowane na ciemny kolor , od srodka imitacja piaskowca oraz półka o wymiarach 80x40 . W terrarium znajduja sie 2 promienniki ciepła w kloszach zrobionych tak jak sciana oraz swietlówka kompaktowa sun glo 5.0(zoomeg) z oprawa długosci 120 cm . W terrarium jest równiaz miska exo terra najwieksza oraz kozenie itp . Terrarium ma wymiary 150x60x70.
cena za całosc 900 zł
Re: agamy brodate + terrarium
acha jezeli ktos sie zdecyduje do końca miesiace gratis dozucam młodego gekona lamparciego odmiany albino chocolade (osobno nie na sprzedaz )
Eee sory że zapytam ale na jakiej podstawie rozróżniasz płeć w tym wieku? :> Jakiekowiek różnice pomiedzy płciami sąwidocznoe < 30 cm :)
Zaraz po wykluciu można odróżnić i potem dopiero przy 25-30 cm :] Więc mógł przy wylęgu określić. Ja niewiem jak sie określa po wylęgu ale wiem że można :)
RAdze poczytac troche na www.gekonlamparci.com
Mala pomylka oczywiscie chodzilo mi o opis brodatki a nie lamparta...:]
już o płeć sie niemartwcie , jest tak jak napisałem i ze wzgledu na to ze bardzo mi zalezy na czasie cena spada o 30 % czyli za całosc krzycze jedynie 600 zł ( w tym wypadku oczywiscie bez dodakowego geka) pozdrawaim
Mozna kupić samiczkę oddzielnie ? Jeżeli tak - to za ile ?