Przed napisaniem ogłoszenia proszę o przeczytanie punktu 9, 15, 19, 20 regulaminu.
Wersja do druku
Przed napisaniem ogłoszenia proszę o przeczytanie punktu 9, 15, 19, 20 regulaminu.
wszystko jak najbardziej ok, ale wiesz po co są te gratisy??
("Prosimy o zamieszczanie tytułów ogłoszeń zgodnych z ofertą, a nie "sprzedam pudełka + gratisy" " )
każdy kogo interesują owe gratisy wie co kryje się pod ta nazwą i nie trzeba żadnych zbędnych wyjaśnień:)
dolaczam sie do Forxtrota ;]
dlatego punkt ten jest nieulatwiajacy sprzedazy.
Ten punkt brzmi tak jak powinien. Nie chodzi o ułatwianie, a zgodny z prawem handel zwierzętami. Jeśli ktoś się z jakiegoś powodu boi sprzedawać oficjalnie brachypelmy, niech robi to na innym forum. Pozdrawiam - InneCzasy
ale co tu sie bac. poprostu nie wolno..
znalazl sie sposob na LEGALNA sprzedarz brachypelm a teraz uniemozliwiacie to. Na szczescie nie mam brachypelm ale przeciez dlaczego sobie nie pomagac :/ tylko utrudniac jeszcze bardziej.
lol tcp....
a swierszcze + gratisy mozna ?? :P
jak dla mnie te przepisy to przerost formy nad treścią. nie sądzę, aby utrudnianie ludziom sprzedaży brachypelm w obecnej sytuacji prawnej było najlepszym pomysłem na rozwój i promowanie serwisu tcp. sam masz pająki, wiesz jak to teraz jest...
A kogo obchodzi "zgodny z prawem handel" jeśli to jest zwykły kędzierz a nie tarantula?? Zresztą to jest zgodne z prawem...
Plutoo napisał(a):
> A kogo obchodzi "zgodny z prawem handel" jeśli to jest zwykły
> kędzierz a nie tarantula?? Zresztą to jest zgodne z prawem...
>
no najwidoczniej kogoś obchodzi, skoro się tym interesują. Przecież tak od picu jakoś sobie nie wymyślili tych (moim zdaniem) głupich przepisów odnośnie brachypelm. A WM-i tego forum muszą dbać aby nie stało się ono przyczyną nielegalnego handlu zwierzętami. Ja się im wogóle nie dziwie. Jest ogólnie zakazane czyli to forum nie może na to pozwolić