Re: oddam hodowle szczurów
oczywiscie najlepiej jak by szczurki poszly w dobre rece i do hodowli dla przyjemnosci a nie na karme ale oczywiscie nie bede zaglebial sie w dalszy ich los ale szczurki sa bardzo ladne i oswojone i warto sie nimi zaopiekowac.
wojtas hodujesz weza widze w profilu i dajac szczury na stronie terrarystycznej masz nadzieje ze pozyja dlugo??:) Watpie:P
sam karmilem szczurami weza ale do tych 3 szczurow juz sie przywiazalem i troche szkoda mi ich byloby oddawac na karme no ale co ja moge :)
no witam jestem zainteresowany twoja chodowla i nawet pisalem do ciebie na gg odezwij sie pozdrawiam
NAJPIERW PISZESZ ŻE CHCESZ ODDAĆ A PUŻNIEJ NIE DAJESZ ZNAKU ŻYCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BĘDĄ POD CZUŁĄ OPIEKĄ WĘŻY DAJE SŁOWO?????????????????
jak nie daje znaku życia? napewno sie do mnie nie odzywales albo wyslales mi wiadomosc jak bylem niedostepny a zazwyczaj wtedy wiadomosci nie dochodza. oferta nadal aktualna
oj chyba jednak niekatualna..zdaje sie,ze juz pewne osoby deklarowaly ze je biora...jako zwierzaki domowe..czyz nie?
jesli dalej aktualne to biore ... ;]
Nadal aktualne? Bo jeśli tak, to ja się piszę. Mogę ci zapłacić.