Re: 2 zolwie czerwonolice
W krakowie w Centrum handlowym "PLAZA" mają taki duży sklep zoologiczny z dużym basenem na środku pomieszczenia. W tym basenie mają coś ok 30 tych żółwi tego gatunku. Ja też miałem problem z wydaniem swojego. Odwiedziłem ten sklep i nie pytając o zdanie sprzedawców wypuściłem go do basenu :-) Tylko ie pytaj obsługi bo powiedzą ci że nie przyjmóją zwieżąt. Po prostu podejdż i z przyczajki wpuść je do tego zbiornika z wodą. Tam na pewno będą miały godne do życia warunki.
Nie pojade specjalnie do Krakowa wyposcic zolwi :) Poza tym chce im znalezc nowy dom a nie wypuszczac do basenu w centrum handlowym gdzie jest juz 30 gadow:/ Nie jestem przekonany ze w takim miejscu mialyby dobre warunki zycia... Zreszta tak mi sie nie spieszy z ich oddaniem, u mnie tez maja dobre warunki, tyle ze one sa z odzysku i nie moge miec tylu zolwi... wkoncu wszystkie urosna i juz nie bedzie dla wszyskich miejsca :/ Wiec jesli jest ktos chetny to prosze o kontakt.
Witam.
Jeżeli zdecydujesz się je "przytrzmać" jeszcz z tydzień lub dwa chętnie je wezmę od Ciebie, bo dopiero w tym czasie będę miał możliwość ich odbioru.
Pozdrowienia
Krzysiek z Kalisza
No oczywiscie ze poczekam :) Jak juz pisalem - wcale mi sie nie spieszy. Co do dokladnej daty odbioru dogadamy sie przez maila, chcialbym sie tez dowiedziec jakie warunki im oferujesz, czy miales juz do czynienia z zolwiami itp. Nie oddam ich w ciemno. Wszytkie te informacje wyslij na maila: kazz@autograf.pl
Pozdrawiam