Oddam 2 czerwonolice ( 8cm i 6cm ) z wyposazonym aquaterrarium (65cm/30cm/33cm dl/szer./wys. ). Zólwie posiadaja dokument rejestracyjny. Odbiór wylacznie osobisty w Katowicach.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Oddam 2 czerwonolice ( 8cm i 6cm ) z wyposazonym aquaterrarium (65cm/30cm/33cm dl/szer./wys. ). Zólwie posiadaja dokument rejestracyjny. Odbiór wylacznie osobisty w Katowicach.
Pozdrawiam
Witam jutro dam ci odpowiedź.Ale moze wezme
Czy mógł bys napisać cos wiecej i dać jakies lepsze fotki?
Np. co wchodzi w sklład grzałki,oswitlenie. Bede wdzięczny.
W sklad tego akwarium wchodzi: kamienie do wygrzewania sie, sztuczne rosliny, tlo na tyl i dno. Oswietlenie jest osobno przymocowane do mebli i nie wchodzi w jego sklad. Jesli ktos chce wiecej fotek to moge przeslac na e-maila
ja wezme na bank!!!!!! jestem z katowic i nie ma problemow z odbiorem skontaktuj sie ze mna na gg!!!!!! przeslij mi rowniez na maila fotki zolwi-takie wyraznie bo chce rozpoznac plec!!! ale biore na bank!!!!!!
jak josetsu nie weznie to w czwartek po nie podskocze :)
ja biore na bank tylko Jomar musi sie jakos ze mna skontaktowac a narazie ani widu ani slychu:( Jomar wyslalem Ci maila jestem zinteresowany na 200%%%%%%%
Kontakt jest ze mna utrudniony bo caly dzien jestem w pracy i tylko wieczorami moge cos odpisac. Josetsu wyslalem Ci maila z moim nr tel. jesli jestes jeszcze zainteresowany to dzwon, Twojego maila nie dostalem(?!)
Pozdrawiam
Jomar ja twojego mila tez nie dostalem:( kurcze!! napisz do mnie zwyczqjnie przez jakis programik lub poczte a nie z tej stronki!!!!!! moj mail josetsu@poczta.fm lub kom 504900480!!!!!!!! BIORE NA BANK!!!!!!!!
josetsu, pokiego ci tyle żółwi?:> chcesz zrobic im stado?