-
zółw/Olsztyn
Wiem ze to nie ta kategoria ale duzo osob tu zaglada oddajacych zwierzaki. Wiec chetnie przyjme zółwia (czerwonolicego badz stepowego) z Olsztyna badz jego okolic! to dla mnie wazne. chetnie kupie takze (niedrogo) filtr albo grzałke z termostatem. i to na tyle. jak ktos bedzie mial jakas propozycje-pisac. pozdrawiam :)
-
Re: zółw/Olsztyn
nie bede cie wysmiewal ani nic podobnego (inni chyba to zrobia), ale na prawde nie ma dzialu przyjme. ja tez duzo rzeczy chcem przyjac ale co zrobic. prosze o usuniecie posta przez moda.
-
A ja sądze że osoby przyjmujące żółwie czerwonolice w tym forum powinny miec immunitet. Często chcą ludzie oddać zółwia czerwonolicego i nieraz ciężko znajść mu dom a po co żółw ma trafiać do stawu. Ale to moje zdanie i tylko w odniesieniu do żółwii czerwonolicych :]
-
Kurcze szkodza że czerwonolice nie mają takiego "brania" jak greckie,stepowe:/
Był jeden temat o oddaniu a tu juz 10 chętnych:/
-
Ja się zgodzę z Adamkiem.
Zresztą zawsze jest problem z czerwonolicami...więc jeśli się trafia ktoś kto chce przyjąć to czemu ma się Go odrazu wyrzucić?
-
_ona_ napisz maile do osób które poniżej chciały oddac czerwononlice bo czasem wielu chętnych ale na tym sie kończy. Szkoda im kasy na konduktorke albo jechac odebrać :/
-
a ile kosztuje taka konduktorka?? pytam dla informacji
-
a chce przyjąc zółwia bo niektórym ludziom zalezy aby poszedł w dobre rece, nie sztuka jest sprzedac zółwia sztuką jest znalezc mu dobry dom --> nie powinno sie myslec tylko o kasie, wiec moze akurat coś sie dla mnie trafi :)
-
zalezy od miejscowosci ok25zl albo jak jest linia PKS od 5zl:) jes tez poczta polska maja rowniez wariant zwierzeta bdb zabezpieczona polecam koszt ok15zl
-
witam !! mialem 2 czerewonolice i wiem czego ludzie chca je oddac i czego maja "slabe branie". zolwiki sa sliczne jak sa male a potem zaczyna sie problem jak nie masz czasu na zmiane wody czy kasy na filtry to lepiej dac sobie spokoj. ja jestem "na nie" w stosunku do czerwonolicych.
POZDRO