Re: Wypowiedzcie sie (boa)
Ja osobiscie bym mu nie oddawał Boaska, tylko dal te pajaki, terra, 50zl i zbozowke w przyszlosci i tyle. A jakby mnie zdenerwowal to by nic nie dostal. Po co jemu ten boa?? Po to zeby o niego nie dbal?? Wedlug mnie ten Boa zdecydowanie powinien byc Twoj bo ty go wyleczyles i ty jemu zapewniles odpowiednie warunki. Jak cie bedzie wkurzal to go poprotsu olej.
P.S To jest tylko moje zdanie na ten temat, i nikt nie musi sie z nim zgadzac :)
Za takie zaniedbanie powinno sie ludzi zamykac i traktowac jak znęcanie sie nad zwierzetami!!!Ja na Twoim miejscu kazałbym mu sie odwalic,węża bym na pewno nie oddał bo po prostu byloby mi go szkoda żeby sie mial znowu zmarnowac-jednym zdaniem :pogoń gościa!Gdyby trafił na mnie to bym go poskładał,zasłużył sobie na porządne lanie!!!
on jeszcze powinien ci dopłacic za to że się nim tak pieknie opiekowałaś.a tego gościa jak się bedzie żucał na twoje warunki to go olej.pajączki,terra i zborzówa-cóż on więcej chce za to jak potraktował tego boaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie oddawaj, nie takie były warunki umowy z tego co piszesz, więc po prostu się wypnij na niego/nią.
strasznie nie lubię niesolidności w interesach więc zniszczyłbym kogoś takiego, kto po fakcie chce zmieniać warunki umowy.
takich ludzi to najlepiej zaj....Ale nie możemy zabic tego gostka bo to nie etyczne jadyne co nam pozostaje to sterylizacja!!!
tez bym nie oddawal, umowa to umowa wiec ci moze naskoczyc:P a jak sie bedzie plu to dobrze jakbys miala rachunki za leki itd. Jednak watpie zby poszedl na policje lub cos w tym stylu.
tez bym nie oddawal, umowa to umowa wiec ci moze naskoczyc:P a jak sie bedzie plu to dobrze jakbys miala rachunki za leki itd. Jednak watpie zby poszedl na policje lub cos w tym stylu.
Ja bym mu nic nie dal !!!Niech sie wypcha sianem.Gdyby robil problemy mozesz przeciez postraszyc go policja - znecanie sie nad zwierzetami.Przeciez masz jakis swiadkow kolega,weterynarz i mysle,ze z tym nie bylo by problemu.Pozatym dajac mu cokolwiek skazujesz te biedne zwierzeta na podobny los...
daj mu pluszowego boa,tylkok na takiego zasłużył...:/