Oddam jajka patyczaków indyjskich !!!
jwt. oddam jajka patyczaków indyjskich, odbiur najlepiej osobisty na terenie Łańcuta. jeżeli nikt sie nie zgłosi w ciągu paru dni to będe zmuszony wpuścić je w maliny (dokładnie w tego słowa znaczeniu:)) więc podaruj patyczakom słońce:).
a tak wogóle prosze o kontakt w profilu gg i @(nie jakieś e-maile z serwisu bo nie dochodzą)chętnie oddam je za jakieś pare świerszczyków, mączniaków, może nawetza jakiegoś vagansika lub kędziorka, są to dośc duże ilości więc sprężajcie sie:)
Re: Oddam jajka patyczaków indyjskich !!!
już poszły, nie aktualne(ale za pare dni sie namnożą:)) więc jakby co prosze pisać:P
pozdrawiam Norek
Jak będziesz miał następną "porcję" to napisz na mój e-mail(w profilu)Chetnie przyjme ich troche.
Wezmę z chęcią, ale nie przyjde po nie. Mam daleko:-/.
Pozdro GwT
wszyscy macie daleko... albo byście musili zapłacić za wysyłke(co sie bardzo nie opłaci) albo wysłać coś ciekawego mi(kędziorka, vagansa, straszyka byle co) a ja wtedy wysyłam na swój koszt. najtańsza wysyłka to 2zł.
najbardziej opłaci sie odbiur osobisty:)
Jak bys wysłął to wezme:) Tylko podaj dokładny koszt przesyłki.
Właśnie, dobrze powiedział Theraphos. Też mogę powiedzieć, że mój straszyk kusztuje najmniej 2zł. Jeśli chodzi o kupno czy sprzedaż TRZEBA podawać konkretne cenny :P:P
no wysyłka kosztuje (koperta bąbelkowa- nie pamietam ile, + 1,20 list do 50g + piorytet 1zł) gdzieś około 3-4zł. bo nie wiem ile koperta bombelkowa stoi. ale narazie i tak nie ma dużo jejeczek. zobacze na poczcie i jak już będzie przyzwoita ilość to wam wszystko napisze :):):)