czesć zamienie T.Blondi L7 na dniach L8 zamienie na młodego Boa Constrictora jestem na gg codzienie ale piszcie tutaj czekam prosze jak najszybciej
Wersja do druku
czesć zamienie T.Blondi L7 na dniach L8 zamienie na młodego Boa Constrictora jestem na gg codzienie ale piszcie tutaj czekam prosze jak najszybciej
sorki zapomniałem dodać że ta blondynka to samiczka 100%
a nie chcialbys sie zamienic ta Blondii za prawie nowa kosc 256MB ram DDR 400 do kompa???? kosc ma niecaly miesiac i mam na nia gwarancje i dowod zakupu ???? jak cos to pisz tutaj lub wolalbym gg lub maila. GG : 5568324 , mail kamiq@poczta.fm
pozdrawiam
kamiq
cze. a może chciałbys jakieś owady (straszyki - australijskie, nowogwinejskie, kolczaste - patyczaki - indyjskie, czerwonoskrzydłe, skrzydlate, rogate , albo pachnody )? -- za tą blądi
cze. a może chciałbys -- za tę blondi jakieś owady (straszyki - australijskie, nowogwinejskie, kolczaste - patyczaki - indyjskie, czerwonoskrzydłe, skrzydlate, rogate , albo pachnody )? wszystko to imago (dorosłe)
sorki ale tym się nie zajmuje
witam mam boa samicę 90lub 1m ma 1rok i 5 miesecy zakupiona w biofilu moje GG7458986