zamienie na inne samice lub pajaki moje gg:2674543
Wersja do druku
zamienie na inne samice lub pajaki moje gg:2674543
To zwykły oszust....
Kupował kiedys odemnie tego pajaczka.... i był pewien ze zdechł... był tylkoproblem w tranzakcji.. robił awanture i nie chciał wywiazac sie z interesu...
a teraz robi interesy na moim pajaczku.. nie wiem co sobie myslał ze zostawie mu to tak bez niczego... a tu prosze po pewnym czasie idzie wpasc we własne sidła..
Ludziska nie polecam interesów z tym kolesiem!!
Pewnei bedzie sie tłumaczył ale ja wiem swoje!
Uwazajcie na tego typa!
nie mam pytan??? Toja nie zyje bo zle zapakowałes koles i sie jeszcze czepiasz brak kultury:( kupowałem od ciebie samice bo myslałem ze mam samca a tu zonk jednak samica
Jestem razem z manti_222 sam pakowalem tego pajaczka podobie jak te co wysylalem w wiekszym mrozie i byly bardziej wrazliwe a zawsze przezywaly!!
zgadzam sie z manti_222 i koli :) . Jezeli judzie oszukuja to trzeba z nimi inaczej postepowac . Zawsze tak jets późnij klamstwo sie wydaje takie przysalo "kłamstwo ma krótkie nogi " no WODUSIE :D cieżka bendzie twoja przyszłość .
Terz nipolecam WODUSA :D
Koles co Ty wypisujesz.. wtedy niemiałes zadnego angustuma!! dlatego chciałes kupic.... co ty za kokosy odwalasz... prwada jest taka ze forumowicze nie wiedza nic co sie wtedy dziaało. a ja sobie nie wymysliłem tego ze mnie oszukałes.... czysta sprawa... Jestes zwykłym oszustem...
pozostawie to bez kometarza
A pozatym skad ty wiesz ze nie miałem angustuma ?? jasnowidzem jestes??
gadzion...Ty który oddajesz węże których nie masz bo chcesz dopiero je kupić;D. Lepiej wogóle sie nei odzywaj jeśli nei znasz tematu. Wodus sprzedaje pajaka i to jego sprawa skąd go ma, chyba nie można wykluczyć że kupił sobie od kogoś. Jeśli nie chcecie kupić to nie piszcie.
widac ze jestes kobietą <lol2> głupia ja jestem gadzion a ten co oddawał weże to gadziok ty powinnas sie nieodzywać !! i mnie przeprosci KOBIETO !! niepowazna jak cos piszesz to sie zasatnów . JA dawno wiem o tej sprawie wiec moge sie do niej przyłączyc !! znam bardzo dobrze mantiego !! i gdanszczanka przeczytaj sobie moje posty a gadziok jak znajdzioesz umnie ze oddawałwem weza dam ci t.blondi l4 !! i sie nieodzywaj jak nic ty niewiesz ja wiem !! aha i z takim toniem to nie domnie jetsem czysty nieoddawałem nic !!
"Jasnowidzem" oznajmiam Ci ze nie jestem..... mało tego powiem Ci ze Ty nie byłes nie jestes i nie bedziesz... bo jednak ni eprzewidziałes tego ze po pewnym czasie popełnisz gafe i wystawis zmojego pajaczka.... a ja to zauwazami sie dopominam!! Po za tym... nie miałes angustuma bo gadałes ze mna wielokrotnie na gg. zanim doszło do tranzakcji w której zostałemoszukany... gadalismy non toper... mówiłes jakie to masz plany... ze jak odemnie wezmiesz sammice to sobie kupisz samca itp...
Przypuszcamz e bedzieszmiał problem... bop bede w Swietochłowicach.... i to z nie mała grupa terrarystów... ktos na pewno Cie pozna... Co znacznie ułatwi mi sprawe..
Masz jeszcze szanse wyjsc cało... oddzywajc sie do mnie na gg i roziazujac ta sprawe ugodowo...