Dawid Kromka - niekompetentny czy oszust?
Pan Dawid Kromka mial w ofercie Pandinusy Imperatory po 45 zl sztuka.
Mieszka w Jaworznie wiec poprosilem go by przeslal skorpiony pks'em z katowic. Kilkakrotnie sie z nim kontaktowalem i za kazdym razem jakos nie nie dal rady wyslac tego Imperatora.
Oczywiscie 20 czerwca dokonalem wplaty 55 zl (45 zl skorpion + 10 zl za PKS).
Mialem z nim dosc czesty kontakt mailowy. Niestety pod koniec czerwca kontakt sie urwal.
Wiele maili jeszce wyslalem do niego takze z innych skrzynek i niestety po ponad 2 miesiacach brak odzewu.
Czy ktos wie co sie z nim stalo? Odpisywal na poczatku codziennie a pozniej nagle sie kontakt urwal a pieniadze przepadly.
Albo jest zwyczajnym zlodziejem i oszustem albo jest gdzies na dluzszym wyjezdzie .... bynajmniej odradzam z nim wspolprace ... bo jesli wyjechal to mogl chocby dac znac o tym fakcie.
Re: Dawid Kromka - niekompetentny czy oszust?
a jaki jest jego nick na forum??
znam go , gosc teraz wyjechal ale o ile mi wiadomo to kilka dni temu wrocil do domu wiec zamiast pisac tutaj posta odezwij sie do niego .Oszustem nie jest
tak tez uczynilem ... choc dziwne, bo dostal duzo moich maili w czasie gdy go nie bylo ... zadnej odpowiedzi nie dostalem
Ja od niego kupowalem ptaszniki i bylo wszystko git :) wiec niesadze zeby byl oszustem ! ! !
wlasnie jeszcze ja odpowiem tez kupowalem od niego mojego pierwszego pajaczka Brachypelem albopilosum który żyje aż do teraz nie jest on żadnym osztstem bądź złodziejem jest koles gicik nie mam nic do niego jesli chcesz jego gg to ci zostawie lae nie zycze sobie rzadnych obleg pod jego adresem i jescze cos tak to prawda wyjechal ale wrocil okolo 31lipca pozniej mail przykre zdarzenie nikt chyba nie wie jakie poniewaz jest czlowiekiem skrytym jego nr gg to 1523349
czyzby dejot?? jak tak to juz go na forum nie znajdziesz
to nie dejot
Ale sprawa juz jest chyba wyjasniona albo w trakcie.
Pozdrawiamy
Prosze o usuniecie tego tematu ...
Co prawda dzieki niemu (tematowi) udalo mi sie wlasnie skontaktowac z Dawidem (Crazy_man - podziekowania) i sprawa zostala wyjasniona.
Ja jedynie czekam na pieniadze, ktore maja byc mi zwrocone.