Cześć
Czy ktoś mógłby mnie oświecić gdzie znajduje się giełda we Wrocławiu i Katowicach, w jakie dni najlepiej na nią jechać i co można na niej kupić.
Pozdrawiam
Adam
Wersja do druku
Cześć
Czy ktoś mógłby mnie oświecić gdzie znajduje się giełda we Wrocławiu i Katowicach, w jakie dni najlepiej na nią jechać i co można na niej kupić.
Pozdrawiam
Adam
wrocław - armi krajowej, teren transbudu w piatki od 14-tej - są głównie rybki :)
katowice - poniedziałki od 17.00 w takim szarym baraku jakieś 50m. od cinema
city
jeśli chodzi o transbud to ci sami ludzie są w niedziele na placu swiebodzkim maja to samo i nie trzeba płacić za wstęp!:-)
A właśnie jak to teraz jest ze wstępem na ta giełde w Katowicach ??
A o której na świebodzkim?
W sprawie KATOWIC!!!!Jak masz zarejestrowany sklep (ewntualnie hurtownię:) to wchodzisz ( miesięczna wejściówka to 18 zł)!!!Giełda jest w poniedziałki od 16.
Hehe to to ja wiem tylko niewiedziałem czy jush można normalnie wchodzić tzn. normalny śmiertelnik :]
Zwykły śmiertelnik w każdym razie nie powinien tam niczego szukać - strażnik (choć dziwny) - brat organizatora giełdy na bramie i "bileterka" w drzwiach. A poza tym trzeba mieć wejściówkę, którą by dostać trzeba mieć jak nadmieniłem sklep ( lub hurtownię :).
Szkoda :]
nie sklep ale (regon) PKD - to wystarczy a masz to mając obojętnie jaką firmę