poszukuję tego sprzedawcy, ponieważ jestem zainteresowana kupnem. dzięki z góry za jakieś namiary na niego!!
Wersja do druku
poszukuję tego sprzedawcy, ponieważ jestem zainteresowana kupnem. dzięki z góry za jakieś namiary na niego!!
Hmmm o ile sie niemyle na kartce przyklejonej do stolika pisało chyba "CURTUS" ??
Takiego fajnego grubego eryxa mieli Noczyńscy
Witam :)
Tak - Eryx colubrinus loveridgeri (trzy młode - 1.2) były u CURTUSa a E.c.colubrinus (pojedyncza samiczka - podrostek) u Noczyńskich :)
Qrde... Double - mogłaś się chociaż ujawnic;P do teraz nie mam pojęcia jak wyglądasz... :(
nie było mnie na gieldzie, tylko był mój chłopak, który mi "doniósł" na eryxy :) po ile były te małe loveridgeri? chyba sobie podjadę do oleśnicy ;)
Zapraszam serdecznie - co prawda nie prowadzimy "konwencjonalnego sklepu", jednak po uprzednim umówieniu się, nie widzę problemu w takich odwiedzinach :)
Maluchy E.c.loveridgeri są jeszcze 4 (prawdopodobnie dwie parki) po 120zł netto za sztukę :) Pochodzą z Polskiej hodowli :)
a przesyłka ciapągiem (pociągiem) wchodzi w gre? najprawdopodobniej wezmę samiczkę.
Zależy dokąd - przy przesyłkach konduktorskich ważne jest aby istniało połączenie bezpośrednie... resztę tematu proponuję kontynuować już na "priv" :) mój e-mail to curtus@terrarystyka.com.pl, ewentualnie tel. 0606 256 762 lub GG 326 97 91