-
*ARCAN* uwaga Niego
Przesylka wyslana za pobraniem(pinceta). Nie odebral z powodu ZAPOMNIENIA.
To nie jest zlosliwe z mojej strony ale ja sie wywiazuje z odpowiedzialnosci i oczekuje tego samego z drugiej strony. Przesylke "dostal" dnia nastepnego po zamowieniu. Kwota utracona nieduza ale zabawa mnie nie interesuje.
Jestem rzetelny, slowny i tego oczekuje od kupujacego/sprzedajacego.
Przykro mi ze bylem zmuszony to oznajmic Innym.
-
Re: *ARCAN* uwaga Niego
pisalem ci ze nie chce zadnej pesety nie moja wina ze nie przeczytales maila,i nie krec jakis lewych
-
napisales ze zamawiasz. Wyslalem! a rezygnacja byla pozniej!!
TRZEBA BYC ZDECYDOWANYM.
to podstawa..
-
napisalem ci maila w niedziele wieczorem,nie mam nic wiecej do powiedzenia oprocz tego ze starasz sie psoc mi opinie ale mam to gleboko w dupie bo jest na tym forum wiele osob z ktorymi sie wymienialem,kupywalem,sprzedawalem i nie mieli do mnie zadnych pretensji,a ty mi tu wyskakujesz z jakas jebana peseta heheh szok
-
ja nie wiem jak bylo tym razem, ale robilem z nim juz zamiane i moge potwierdzic ze solidnie sie wywiazal
-
o jejku jeden drugiego nie zrozumiał ,żle przeczytali swoje meile i teraz stało się, drobne nieporozumienie proponuje więc aby Mr.Arcan dokładniej czytał posty i prosił zawsze o potwierdzenie najlepiej telefoniczne a Mr. Archie pisał meile durzymi literami a główne przesłanie podkreślał lub dawał kursywą:) i po kłopocie :)next please!
-
po 1 nie klnij stary :/ to tylko psuje Ci reputacje i ZASMIECA FORUM
Wywiazalem sie. A Ty powinines do lekarza isc z glowa ;) bo pamiec Ci szwankuje.
Mnie nie obchodzi czy z innymi sie wywiazales czy tez nie. JEdno jest pewne ze ja stracilem na tranzakcji z jakims nie kulturalnym osobniekiem.
Nie dostalem ZADNEGO maila. Wyslalem pensete dnia nastapnego po czym informujesz mnie ze juz nei chcesz :]. Napisalaem Ci ze wez prosze bo strace na tym. Odpisales OK WEZME NIE BEDE NIE FAIR. i Co? heh pamiec kolego. To ze ja tutaj jestem nowy nie oznacza ze probuje ludzi w konia robic. Bynajmniej NIKOGO NIE OBRAZAM. A kultura by Ci sie przydala.
CHCE UPRZEDZIC INNYCH ZE JESTES NIESLOWNY.
ps. po rozmowie z Toba wnioskuje niska kulture ;)
no ale to nie jest istotne.
-
--> dominik1
i o to chodzi ;D
bravo!!
jeszcze BRAJLEM moge napisac dla coponiektorych ;)
ps. w koncu powinnismy obce slowa spolszczac ;)
nie wazne. ale nie lubie jak ktos ze mnie idiote robi :/
jestem solidny mimo ze nie doswiadczony.
Ale slowo to slowo..
Teraz to juz zanika nie to co wieki temu ;P
wtedy mozna bylo glowe obciac ;)