Hodowcy węży dal zaawansowanych uważajcie na gościa o nicku MAKEL.Gościu to kapuś.
Wersja do druku
Hodowcy węży dal zaawansowanych uważajcie na gościa o nicku MAKEL.Gościu to kapuś.
Co??? MAkela bym nie posadzal o nic ale...
Sam mi to powiedział na gg.
Koniec z moją hodowlą, oddałem węża.Ale znowu może kiedyś..:D:DNiestety ale już nie będę odwiedzał tego forum(co was z pewnością ucieszy).Chyba że naprawde będę coś potrzebował...
dlaczego kapuś???
dobrze ze chodzi o maKel'a a nie mael'a - bo juz bym sie martwil :-p
Pozdrawiam
Mael
A wiec jestem kapusiem poniewaz od 6 miesiecy probuje od tego oszusta odzyskac 35zl nieopisywalem wczesniej calej sytuacji ale widze ze teraz przeszedl czas. Wymienialismy sie zwierzakami niepamietam juz jakimi w kazdym badz razie jego Metalica przyszla domnie padnieta, dogadalismy sie ze mam ja odeslac i odda mi kase, odeslalem no i czekam do dzis na kase, ztwierdzil ze pajak przyszedl splesnialy ? niewiem czy mialem mu go wsadzic do ramki czy spreparowac, pajak po 2wyl. bodajze. Kase probowalem odzyskac juz podstepem no ale dzis dostalem pelny adres Psalmopoeusa zadzwonilem na informacje i takim sposobem zdobylem jego numer telefonu i bede probowal rozmowy z rodzicami. Przyznam ze probowalem sciemy z wymiana, aby tylko odzyskac kase, wiem ze suma niejest duza ale sam fakt ze natrafilem na oszusta. A nazwal mnie kapusiem bo powiedzialem ze cyt. "a co to twoich zwierzat np: trimka zalatwie to inaczej" bo bardzo mozliwe ze mama nawet moze niewiedziec co syn trzyma w domu, ale moge sie mylic. W kazdym badz razie nieczuje sie winny a napewno nie moze mnie nazywac ktos taki jak Psalmopoeus ktory dlamnie jest oszustem ! To chyba na tyle.
Zapomnialem dodac ze bylo wiecej osob oszukanych przez niego z tego co pamietam z innych postow. Niechce mi sie czekac ale np: http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=4017&t=3975
Najlatwiej oczerniac innych ale popatrz na siebie. Sami pisales ze oszukal Cie gosciu z Boa potem ze Trimek byl z krotki, sam stwarzasz problemy.
Co do Ciebie to pisałem już wcześniej i nie zamierzam się powtarzać.Miałeś dzwonić dziś rano i co się stało.Ja już to z tobą wyjaśniłem i napisałem co o Tym sądze.Temat uważam za zamknięty.I nie zycze sobie naruszania mojej i moich rodziców prywatności.(rodzice o tym wiedzą)Nie będę już nic pisał na ten temat(znajdzie się jeden czy dwóch takich co wydaje im się że oszukałem ich i denerwują ludzi.Robiłem już z bardzo dużą grupą interesy i zawsze wszystko było ok, jeszcze raz napiszesz że jestem oszustem albo podasz gdzieś moje dane to będziesz miał sprawe w sądzie)I pisze jeszcze raz jakbyś nie doczytał że temat uważam za zamknięty i nie będę odpisywał na twoje durne posty.
Gdzie podalem twoje dane osobiste ?