Re: tanie faunaboxy w Wawie
Zobacz tu, ceny są kilkakrotnie niższe niż w Kakadu :)
http://animalia.pl/sklep.php?kat=127
zajrzałem tam,
ceny których terra są kilkukrotnie niższe? (może źle patrze)
Ceny wszystkich są o wiele niższe niż w sklepie. Tyle, że w ofercie są same większe pojemniki. Poszukaj w innych sklepach internetowych bo na pewno jest taniej niż w normalnych, tyle, że przy 1 szt nie ma to sensu. Alpo pojedź na ul. Tukana do Pabemii - tam mają w ofercie pojemniki Savic (niestety nie najtańsza firma) ale też jakieś inne tańsze. Ceny o wiele niższe niż w sklepach, zwłaszcza w hurtowni (tam jest i hurtownia i sklep firmowy).
Kupiłam u nich faunabox Large za 28 zł. Identyczne widziałam kilka dni temu w Kakadu za 68 zł! no troche różnica w cenie jest...
Laupinka
podobny rozmiar (tylko nie egzo-terra) widziałem po 11zł póki co najtaniej, wiem że można kupić takie faunaboxy po ~7zł tyle że nie w Wawie, a nie za bardzo mam jak wybrać sie na giełdy terrarystyczne :/
Jest wielu producentów - stąd tak różne ceny. odwiedź po prostu jakąś hurtownię. Przy czym większość tych najtańszych faunaboxów okazuje się w praktyce najdroższa bo się szybko niszczą. Dla tego ja lubię savica - jest niezniszczalny.
masz może jakiś link do fotki tego typu terra?
i jak z ceną?:)