korek biofilowski w wawie
Witam
Mialem sprawdzic cene w warszawie to sprawdzilem i mam zle wiadomosci Korek Aglomerado Negro (płyty o wymiarze 1m*05m*2,5cm) jest w cenie 45zł/m2. czyli niemal 2x drozej niz w biofilu juz nawet bardziej oplaca sei w biofilu i sprowadzic ;)
pozdrawiam
Tomek
Re: korek biofilowski w wawie
Przecież w Biofilu płyta 100cm/50cm=0,5m2 kosztuje 28zł, to wychodzi za m2 56zł, czyli drożej.
tak tak tak bardzo przepraszam za pomylke ;) sprowstowanie jest latwe w wawie jest taniej ;) tlyko trzeba na 2 dni wczesniej telefonicznie potwierdzic zamowinie
pozdrawiam
Tomek
To gdzie jest ten korek w wawie?????
na bartyckiej. http://domkorkowy.waw.pl/glowna.html
ale z tego co widze to jest to siec sklepow w kilku wiekszych miastach wiec szukajcie przez google tego sklepu to moze bedziecie miec blizej i musicie amowic wczensiej pod numer sklepu
pozdrawiam
Tomek
Hmm a ktorym korku mowisz ?? Wlazlem na ta strone i troche szperalem i najwieksza grubosc korka,to korek techniczny grubosci 10mm,podczas gdy korek w biofilu ma grubosc 25 mm.Wiec tak sie zastanawiam gdzie jest drozej.Niestety ceny korka technicznego nie znalazlem.Boazerie korkowe maja zaledwie 3mm,wiec to raczej odpada ;].Panel i parkiety zaczynaja sie od 90 zl w wzwyz :].Sprawdzcie najpierw dokladnie wszystko zanim bedziecie pisac co jest tansze.Z reszta kupujac w tym sklepie chyba bedzie trzeba szarpnac sie na m2,a w biofilu mozna kupic polowke.Poza tym na podanej przez Ciebie stronce jakos nie znalazlem niczego zblizonego do korka biofilowskiego :].Szukalem podanej przez Ciebie nazwy,ale nie znalazlem na stronie,jest tylko cost kiego jak Lusitania verde negro i kosztuje 58zl/m2 i ma grubosc 3 mm !!! :].Wpadne jeszcze do sklepu i sprawdze - znajduje sie blisko ode mnie,ale raczej watpie,zebym sie mylil.Pomysl z korkiem lazi mi po glowie nie od dzis i wydaje mi sie ,ze biofiloski korek jest lepszy/grubszy :]
a przseczytaj moj 1 post i zobaczysz tam wymiary plyty i jest napisane 2,5 cm tylko ze nie maja tego w ofercie ale trzeba u nich zamowic na 2 dni wczesniej.
pozdrawiam
Tomek
hmmmm dziwne,ze nie maja tego w ofercie :] Jak mowilem jeszcze pojde sprawdzic do sklepu,obys mial racje - nie bede musial sie szarpac z kurierami :)
napewno mam racje bo dostalem potwierdzenie ze sklepu a jutro skladam zamowienie przez telefon ;) i w srode bede mial korek
pozdrawiam
Tomek
Wpisalem w google nazwe owego korka i rzeczywiscie masz racje - zwracam honor :] Plyty sa nawet grubosci 320mm.Jak jutro czas pozwoli to przejde sie do sklepu i dowiem sie dokladnie co i jak.Dzieki za cynk :]