-
cwaniak i oszust
Ostrzeżenie przed cwaniakiem
Niejaki smith_01 występujący również pod nikami: szperacz 23 – pochodzący z Tomaszowa Lubelskiego, pojawiający się na allegro, licytuje i przebija aukcje, po czym nagle wystawia negatywne komentarze. Ostrzegam przed gnojem – może nabruździć nieźle – sprzedaje ptaszniki i modliszki na allegro i poprzez forum – można mnie sprawdzić – nikogo nie oszukałem, ani nie olalem, a gnojek mnie oczernia i wystawia mi negatywne komenty. Ostrzegam przed robieniem z nim interesów.
-
Re: cwaniak i oszust
hejka algernon mnie tez troche dziwil fakt iz gosciu bierze udzial prawie we wszystkich aukcjach . I dziex za ostrzezenie
-
Mogę potwierdzić, gość licytuje, później odwołuje oferty. Albo wylicytuje pająka, a potem pisze: "wiesz, właściwie to nie chcę tego pająka". Odradzam robienie interesów z tym gościem.
-
kurcze, jestem BARDZO zdziwiony, znam gosta z netu, kupil ode mnie pajaczka na allegro, utrzymuje dalej ze mna kontakt, bierze znow ode mnie pajaczki :/ troszke sie zastanowilem bo widzialem czesto jego ksywe w aukcjach np. kiedy licytowal Blondyne u "piekielnegosztatana" i chcialem mu napisac ze to kompletna wyje*** :/
-
Dzikuje za szczere słowa ale jak licytuje to kupuje kilka razy mi sie zdarzyła taka sytuacja że nie mogłem kupic ale widze ze jak kupiłem od tasiemca pajaczka to wystawił mi pozyytywa nie wiem w taki razie o co mu chodzi i jeśli kogoś obraziłem to przepraszam i nie bde brał udziału w waszych licytacjach i dzikuje za szczeroś a to jeszcze do algernoma jeszcze cie prosze o intymnośc w sprawach zamieszkania i nie tylko.
-
dyman (vel smith_01 vel szperacz 23) - widzisz, kłamstwo ma krótkie nogi... przegiąłeś, kłamałeś, i jeszcze tuż po zakończeniu aukcji wystawiłeś negatywa.... Ale sie przyznałeś. Rozumiem. Teraz pozostało Ci tylko wycofać negatywa i kupić wylicytowanego pająka. Wtedy myślę, że wilk będzie syty i owca cała.
-
siemka algernon kupie tego pająka tylko powiedz mi kim jesteś załatwimy to normalnie przyznaje sie zdażyło mi sie ale napisz jakiego pająka to ci wyśle kase ale pod jednym warunkiem wykasujesz ten temat cwaniak i oszust
-
Negatywa nie mozna wycofac :(
-
Poczytałem komentarze z Allegro niejakiego "smith_01" i jego raiting to kompletna ściema, wystawia sobie komentarze na jakis totalnnie ściemnianych aukcjach!
-
Gwoli ścisłości: opisywany powyżej przypadek zakończył się pomyślnie dla mnie - otrzymałem pieniążki za wylicytowanego ptasznika. Tak więc działanie na forum poskutkowało. Pozdrawiam wszystkim i życzę pomyślnego załatwienia podobnych problemów!!