ile takie niebieskie cudo kosztuje(patrz załącznik) sorki nieznam nazwy znalazłem tą fotke przypadkowo w google i jeszcze jedno czy taki wąz jest naturalnym tworem czy stwożonym przez człowieka??
Wersja do druku
ile takie niebieskie cudo kosztuje(patrz załącznik) sorki nieznam nazwy znalazłem tą fotke przypadkowo w google i jeszcze jedno czy taki wąz jest naturalnym tworem czy stwożonym przez człowieka??
Wyglada jakby byl malowany w corelu... Ale nie znam sie wiec czekaj na odpowiedzi innych.
nie wiem czy to jest w cennikach bo to dosc malo spotykane ale nie wiem dokladnie
Wiem że ciężarna samica pytona zielonego zabarwia się na niebiesko.
ale to jest co innego sa niebieskie odmiany i to nie tylko sa samice w ciąży.
Mi się wydaje, że to viridis.
Ciezarna samica phytona ielonego barwi sie na niebiesko ale nei takei niebiesko:/... ciemniejszy i troche wpadajacy w zielen... ten weyk gdyby nei kolor to wyglada jak phyton zielony... :p.Pewnei wyhodowany przez czlowieka... taki kolor jestchyab malo praktyczny w przyrodzie:/. zwlaszcza ze weze te zyja na drzewach:).
Witam!
To Morelia virdis,odmiana barwna wyhodowana przez człowieka-nazwa to Blue Moon czy jakoś tak.Ceny różne-od5000$ do 20000$.Jak ktoś nie wierzy to niech se poszuka o virdisach i cenach odmian.
PZDR